Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@Urro Dlatego baby powinny mieć testy psychologiczne i takie z myśleniem jak ta idiotka powinny pracować w polu przy zbieranii kartofli.
  • Odpowiedz
@Daburi: Niekoniecznie tylko baby, ja bym do takich zawodów testował każdego bo przecież psychiatra mizogin też będzie szkodliwy
  • Odpowiedz
Wyobrażacie sobie że do takiej lekarki będzie wysyłany chłopak którego dziewczyny prześladują w szkole lub mąż nad którym znęca się żona?

@Urro: nie musimy sobie wyobrażać. Wejdź do jakiejkolwiek placówki opieki społecznej to spotkasz ich kilka.
  • Odpowiedz
@kosmita: W placówkach opieki społecznej nie byłem a do lekarek i terapeutek na razie chyba miałem szczęście bo takiej nie spotkałem. Ale na wykopie często widzę wpisy o tego typu postawach
  • Odpowiedz
@Urro: Całkowicie rozumiem. Jestem feministką i stoję po stronie kobiet i mężczyzn. Płeć nie gra roli w takich sprawach, bo każdy może być ofiarą w różnej sytuacji. Kobiety nie są święte.
  • Odpowiedz
@Ulyssos: Wiadomo, że Amber i Johnny mają coś za uszami, ale w sądzie adwokatka przedstawiła kosmetyki, którymi Amber zakrywała siniaki zrobione przez Deppa. Zapomniała wspomnieć, że kosmetyki zostały zrobione chyba rok po ich relacji. Kłamstwo, prawda?
  • Odpowiedz
@maitresse: Tak, Amber kłamała na ten temat, tak samo jak w wielu innych sprawach.

Nie zmienia to faktu, że Depp był agresywnym alkusem (może bez bicia), a Heard toksyczną manipulantką.
  • Odpowiedz