Aktywne Wpisy

ly000 +378
Mirki, jest mały sukces! Ministerstwo zdrowia przyjrzy się astronomicznym zarobkom lekarzy, fakturom typu 100-200k zł miesięcznie - i co by tu mówić, okradaniu nas wszystkich. Oczywiście lobby lekarskie już zapiera się rękami i nogami. Wytrwałości Panie Ministrze!
https://www.money.pl/gospodarka/resort-zdrowia-idzie-na-zwarcie-z-lekarzami-szykuje-dwie-kluczowe-zmiany-7182129350466304a.html
#praca #pracbaza #medycyna #lekarz #patologia #zarobki #medycyna #korposwiat #studbaza #lekarski
https://www.money.pl/gospodarka/resort-zdrowia-idzie-na-zwarcie-z-lekarzami-szykuje-dwie-kluczowe-zmiany-7182129350466304a.html
#praca #pracbaza #medycyna #lekarz #patologia #zarobki #medycyna #korposwiat #studbaza #lekarski

atteint +76
utknąłem w windzie w centrum handlowym.
pomoc ze strony ochrony obiektu okazała się c---a warta, więc czekam na dotarcie zewnętrznego technika c--j wie skąd i za ile.
mam ze sobą namiot i końcówkę wkładu w efajce. gdybym miał zapaliłbym jointa.
pomoc ze strony ochrony obiektu okazała się c---a warta, więc czekam na dotarcie zewnętrznego technika c--j wie skąd i za ile.
mam ze sobą namiot i końcówkę wkładu w efajce. gdybym miał zapaliłbym jointa.
źródło: 1000001563
Pobierz

Bardzo płytkie i jednostronne spojrzenie na temat.
2/10 bo odpisałem.
Ja mając 18 lat wiedziałam, że będę chciała kupić mieszkanie za kilka lat i odpowiednio wcześniej działałam w tym kierunku... Wyliczyłam dokładnie, ile muszę odkładać
xD ale kto to mówi o zabieraniu twojej kasy, typie?
Kasę to zabiera Tobie i mi tzw. rząd grzejąc inflację od lat.
W jaki sposób to się łączy z twoim wpisem to nie mam pojęcia.
Miałem pisać dalej ale szkoda dalej łykać bajta. Smacznej kawusi.
@Wronski444: to prawda ale zaryzykuje ze w Polsce NIGDY nie bylo lepiej. To ze wszyscy u nas pieprza robiac kalki z Zachodu, ktory 500 lat przez kolonie poszarzal swoj dobrobyt kosztem calego swiata, a teraz od 20 lat poziom zycia sie obniza i komuchy krzycza ze robol
@Niebadzlosiem: Zmieniasz pracę z IT na sprzątanie i się dziwisz, że jest gorzej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nowej pracy się najlepiej szuka jak już masz zatrudnienie, a nie wtedy gdy jesteś bezrobotny i pod presją wzięcia
To były pierwsze prace, wysyłałem CV najpierw typowo it i 0 odzewu. No to potem wszędzie leciało CV :P
Udało się dostać na kolej i tyle xD
Praca fajna po 12h, 365 dni w roku więc niby się robi w wigilię, sylwestra jak z grafiki wyjdzie, czasem 4 dni pod rząd a czasem z grafiku 7 dni wolnego pod rzad :D
Trzeba
@Niebadzlosiem: No mój chłopak jest aktualnie takim gościem od wszystkiego za 3k zł/msc, a jak patrzy na ogłoszenia admin/sieciowiec to oferują po 6-7k zł/msc netto w lepszych firmach, więc IMO warto poszukać :) chociaż ofc szukanie pracy w PL jest upierdliwe i trwa masę czasu, no ale z