Aktywne Wpisy
enron +255
45 054 490 726 + 939 887 974= 46 994 398 700
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
FroziPL +164
#kiszak Siema, tutaj Frozi z tvgry - tak się złożyło, że w tym wszystkim zostałem również i ja wywołany do tablicy, więc przy okazji chciałem wyjaśnić pewną manipulację Snakeitera, w której wykorzystał fragment rozmowy między nami
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub

#wroclaw #mpk
@ZohanTSW: zgłosić. mogą chyba 1 minutę przed rozkładem odjechać, ale nie więcej.
@ZohanTSW: zgłosić.
@ZohanTSW: taki że dowiezie Cię na miejsce docelowe szybciej i taniej niż samochód, a bardzo często również w miejsca w które autem nie dojedziesz, oczywiście piszę o komunikacji miejskiej, a nie tym czymś co macie we wrocławiu (ʘ‿ʘ)
Ściągnąłem go ze środka drogi, oparłem o ścianę, wezwałem karetkę (bo było-10 stopni) i policję.
No i zgadnij co? Nie mogłem ich zgłosić, bo nie znałem na pamięć numeru tych dwóch tramwajów, a przecież policja nie ma jak tego sprawdzić, choćby po rozkładzie jazdy :))))
@jagodowy_krol: muszę potwierdzić tą informację, bo to było dobre 50 sekund przed czasem
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeśli nie masz dodatkowych pasażerów czy dużo zakupów to tylko rower jak jest +10 stopni