Aktywne Wpisy

brokenik +1231
#aferakpo #kpo
Myślicie, że afera związana z HoReCa to mało. To teraz trzymajcie się stołka. Zajmuje się od lat sieciami światłowodowymi i buduje ich w swoim rejonie od lat "KOMERCYJNIE" i teraz patrzcie na to. Na stronie Internet.gov.pl możecie sobie sprawdzić jak wyglądają dotacje na poszczególne adresy i ... w adresie gdzie mamy klientów pojawiają się wartości przeznaczone dla beneficjenta KPO.
32500zł za podłączenie... budynku który jest od lat
Myślicie, że afera związana z HoReCa to mało. To teraz trzymajcie się stołka. Zajmuje się od lat sieciami światłowodowymi i buduje ich w swoim rejonie od lat "KOMERCYJNIE" i teraz patrzcie na to. Na stronie Internet.gov.pl możecie sobie sprawdzić jak wyglądają dotacje na poszczególne adresy i ... w adresie gdzie mamy klientów pojawiają się wartości przeznaczone dla beneficjenta KPO.
32500zł za podłączenie... budynku który jest od lat
źródło: Zrzut ekranu z 2025-08-18 03-24-54
Pobierz
kamil-tumuletz +172

#wroclaw #mpk
@ZohanTSW: zgłosić. mogą chyba 1 minutę przed rozkładem odjechać, ale nie więcej.
@ZohanTSW: zgłosić.
@ZohanTSW: taki że dowiezie Cię na miejsce docelowe szybciej i taniej niż samochód, a bardzo często również w miejsca w które autem nie dojedziesz, oczywiście piszę o komunikacji miejskiej, a nie tym czymś co macie we wrocławiu (ʘ‿ʘ)
Ściągnąłem go ze środka drogi, oparłem o ścianę, wezwałem karetkę (bo było-10 stopni) i policję.
No i zgadnij co? Nie mogłem ich zgłosić, bo nie znałem na pamięć numeru tych dwóch tramwajów, a przecież policja nie ma jak tego sprawdzić, choćby po rozkładzie jazdy :))))
@jagodowy_krol: muszę potwierdzić tą informację, bo to było dobre 50 sekund przed czasem
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeśli nie masz dodatkowych pasażerów czy dużo zakupów to tylko rower jak jest +10 stopni