Aktywne Wpisy
ktos-z-przyszlosci +140

#youtubepremium za 60 zl family - i wy za to k---a placicie? znam lepsze sposoby na wydanie takiej kasy. wzialbym to dla rodziny co by sie nie meczyli z reklamami, ale za 60 zl? xD na pewno sa jakies hacki, ktos cos? moglbym powiedzmy zrezygnowac z ChataGPT za 80 zl, dolozyc do tej stowy i wziac to AI PRO od google jesli dadza tego YT premium w zestawie, sa takie

#wroclaw #mpk
@JanuszKarierowicz: cytując samego siebie:
Komentarz usunięty przez autora
Metro i kolejki podmiejskie może tak, ale komunikacja autobusem jest znacznie wolniejsza. Głównie przez konieczność zatrzymywania się na przystankach i bardzo spokojna jazdę żeby się ludzie nie powywracali w środku, a oprócz tego trzeba na przystanek dojść.
@Deska_o0: autobus dowiezie tam gdzie samochód nie? co to za czary
@secs:
@Deska_o0: samochód z euro 4 lub więcej i jedziesz gdzie chcesz
@r__k: Kiedyś wracałem od ówczesnej dziewczyny i ostatni autobus o 23 - nie zatrzymał mi się, tylko przejechał. Mimo, że machałem. Lazłem z buta do domu w zimę 15 kilometrów. Wymarzłem i przemokłem jak cholera... Jeszcze przez jakiś las mi dziki biegały koło nosa.
Tak się wkurzyłem, że w pół roku zrobiłem prawko i dorabiałem,
@whiteglove: no
@Deska_o0: Żadna komunikacja miejska nie dowiezie Cię gdziekolwiek szybciej, jeśli będzie musiała stawać na każdym przystanku po drodze. Chyba że przez całe miasto będą wyznaczone buspasy przez cały dzień ale to jest nierealne.
@Deska_o0: NY oraz Tokio rozwiązały problem komunikacji miejskiej tak, jak my zbudowaliśmy metro w Warszawie - stworzyły zupełnie nową infrastrukturę komunikacyjną, która nie przecina się ze standardową.
U nas to jest nierealne w większych miastach, bo te musiałyby powstać od nowa. W twoich przykładach pomyślano o tym na etapie, gdy miasto