Aktywne Wpisy

alkoholik000 +14

Zoyav +53
najbardziej mnie rozwalają te "ogródki" w blokach patodeweloperskich czyli kawałek trawnika wielkości twojej sypialni z widokiem na bloki naprzeciwko, leżysz sobie na leżaku na ogródku i wszyscy sąsiedzi z góry się na ciebie gapią z balkonu
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
źródło: IMG_1011
Pobierz

źródło: comment_1649052499JT3MLAEBFwVhg87TmiTPPj.jpg
Pobierzźródło: comment_1649077859T2uxn0dMTwA0yBUjKAnF19.jpg
PobierzJa mam tak na linkedinie. Przyjmuje rekruterów do znajomych a potem ich zlewam albo odpowiadam półsłówkami. Jeden na 30 który napisze coś co mnie faktycznie interesuje dostanie moją odpowiedź normalną. Widać babki są w podobnej sytuacji.
@nn1upl: Z obrazka widać, że pierwsza zaczęła rozmowę, czyli jest w jakimś stopniu zainteresowana twoim profilem. Pamiętaj, że profilem nie osobą. Ty dla drugiej strony jesteś kompletnie kimś obcym. Nie widzę tu
@Naqviator: Dlatego na start pisze sie czesc i jak odpowiada to znaczy ze zainteresowana. Bez fikolkow.
Heh i to częściej niż myślisz ( ͡°
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Dalej twierdzisz, że to absurd?
Każda laska tam jest wręcz b----------a wiadomościami. Rekordzistki dostają ponad 150 wiadomości dziennie. Ciężko odpowiedzieć na jakąkolwiek wiadomość w natłoku zainteresowania.
Nikt nie siedzi tam 24/7. Nawet różowe mają coś do zrobienia. Moim zdaniem zdawkowe odpowiedzi na "odczep się" sugerują, żebyście spadali bo różowa jest czymś zajęta a nie chce wyjść na chamską.
Poza
@Antibambino: O tym wyraziłem się wyżej. W mózgu kobiet nie znajdziesz logiki.