Aktywne Wpisy

jakuba94 +46
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Soothsayer +12
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego

źródło: comment_1649052499JT3MLAEBFwVhg87TmiTPPj.jpg
PobierzO tym też wyżej się wyraziłem. Jeśli wszystkie okoliczności wskazują na to, że druga strona nie spełnia oczekiwań to po co ją trzymać w parach?
Liczysz, że jej się odmieni czy jak?
Przeczytaj wszystkie moje komentarze w tym temacie to znajdziesz większość odpowiedzi na twoje zadane pytania.
1. Jeżeli kogoś przesuwam w prawo to znaczy, że jestem tym kimś zainteresowany, nie przesuwam każdego jak leci i nie robię później "selekcji", a na pewno nie zbieram pokemonów do kolekcji żeby się potem poflexować ich ilością
2. Jeżeli wchodzi mi match, to odzywam się do dziewczyny w jakiś sensowny sposób, a jeśli tego nie robię bo np. jestem zaangażowany z kimś innym w rozmowę albo np. nie mam czasu obecnie na spotkania to parę zostawiam mimo to po to, żeby móc ewentualnie zagadać później. I to w zasadzie wszystko, a Ty dorabiasz do tego jakąś dziwną ideologię i nieudolnie próbujesz bronić swojego zdania