Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Czyste_Buty: Nie łapię, tylko próbuję odnaleźć sens we wpisie ale skoro wszystko wiadomo, to ciągnę dalej temat.
O tym też wyżej się wyraziłem. Jeśli wszystkie okoliczności wskazują na to, że druga strona nie spełnia oczekiwań to po co ją trzymać w parach?
Liczysz, że jej się odmieni czy jak?
Przeczytaj wszystkie moje komentarze w tym temacie to znajdziesz większość odpowiedzi na twoje zadane pytania.
  • Odpowiedz
@ManiacTeam: Piszesz elaboraty, robisz straszne fikołki, a generalnie zasada jest prosta:

1. Jeżeli kogoś przesuwam w prawo to znaczy, że jestem tym kimś zainteresowany, nie przesuwam każdego jak leci i nie robię później "selekcji", a na pewno nie zbieram pokemonów do kolekcji żeby się potem poflexować ich ilością
2. Jeżeli wchodzi mi match, to odzywam się do dziewczyny w jakiś sensowny sposób, a jeśli tego nie robię bo np. jestem zaangażowany z kimś innym w rozmowę albo np. nie mam czasu obecnie na spotkania to parę zostawiam mimo to po to, żeby móc ewentualnie zagadać później. I to w zasadzie wszystko, a Ty dorabiasz do tego jakąś dziwną ideologię i nieudolnie próbujesz bronić swojego zdania

Pierwszym błędem jest irytacja. Rozumiem, że poświęcasz czas, energię, czasem zasoby (wykupując opcję premium) i chcesz mieć od razu wyniki ale to tak nie działa. Jeśli będziesz się wyłącznie wkurzać na otaczającą cię tam głupotę, to tylko
  • Odpowiedz
@nn1upl: Skoro uważasz, że p------ę bez sensu a ty masz rację to spoko. Twoja racja nie jest mi potrzebna do szczęścia ani moje rady nie są ci potrzebne do machania wackiem. Bo jedynie co możesz wyrwać na swoje sztywne podejście to trup w kostnicy. Tylko pamiętaj, że może być nieco ozięble. Miłego dnia i dziękuję za dyskusję.
  • Odpowiedz