Wpis z mikrobloga

@Normie_Lurker: Nikt powazny tego nie mowil, to byla celowa narracja mediów i propagandzistów zeby zdyskredytować ludzi ktorzy jedyne czego chceli to zniesienie niekonstytucyjnej segregacji sanitarnej oraz OBOWIĄZKOWEGO szczepienia preparatem eksperymentalnym.
  • Odpowiedz
zniesienie niekonstytucyjnej segregacji sanitarnej oraz OBOWIĄZKOWEGO szczepienia preparatem eksperymentalnym.

@blobs: wydaje mi się, że zaliczasz się jednak do tego grona( ͡° ͜ʖ ͡°)

btw. mówisz o zniesieniu obowiązkowego szczepienia na covid, przypomnij mi kiedy taki obowiązek został wprowadzony?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Normie_Lurker: Pisałem to w kontekście ruchu światowego, to ze Polsce jeszcze nie zdązyli wprowadzić obowiązku nie zmienia faktu ze ewidentnie dążyli do tego żeby to zrobić, chyba nie sugerujesz ze rozmowy o paszporcie szczepionkowym w parlamencie europejskim byly tylko tak na żarty?
  • Odpowiedz
Pisałem to w kontekście ruchu światowego,

@blobs: tak jasne xdd

chyba nie sugerujesz ze rozmowy o paszporcie szczepionkowym w parlamencie europejskim byly tylko tak na żarty?

@blobs: paszport szczepionkowy to literalnie komunizm
  • Odpowiedz
@Normie_Lurker: Dalej walcz z chochołami i ignoruj zabieranie praw przez niesankcjonowane środki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawe jak to jest, że nie mieliśmy prawnych środków do zmuszania ludzi do koniecznych szczepień przez ten cały czas ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
btw. mówisz o zniesieniu obowiązkowego szczepienia na covid, przypomnij mi kiedy taki obowiązek został wprowadzony?( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Normie_Lurker: ograniczanie podstawowych praw na podstawie szczepienia lub nie, jest jak najbardziej pośrednim obowiązkiem. A sugerowanie, że wszyscy którzy się niezaszczepili to antyszczery wierzące w NWO, płaską ziemię, reptilian i RFID jest głupie i pełne ignorancji.
  • Odpowiedz
@Antibambino a pamiętasz jak szury mówił o tym że jak się nosi maseczkę to można dostać grzybicy płuc? Maseczek już nie trzeba nosić więc raczej nie doczekamy się na pierwszy przypadek
  • Odpowiedz