Aktywne Wpisy

lord-nihilus +195
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +27
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

Moją siostrę tak dręczyli, ojciec poszedł do ojca trgo typa - dupsko spral mu stary i się skonczyło. Co nie zmienia faktu, że inne p---y się później do niej czepiały. Zazdrosne gnoje, siostra była prymuską do tego niestety wychowana na grzeczną dziewczynę ... gnojki wyzywali ją, kopali... za nic...a nauczyciele nie reagowali... była 5 lata mlodsza
do you even lift bro
@scotieb: No chyba, że oskarek jednak będzie silniejszy i skatuje swoją ofiarę. Ciekawe jaką radę będą wtedy miały w zanadrzu wykopki
źródło: comment_1648044703fNyFHew1T85CXk8YnQ2xpK.jpg
Pobierz„Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.“
@czescmampytanie: W między czasie można, nie pozwalać swojemu ego łeb pod topór pchać.
@ChadMessiah: Jep jak dzieciak nie pójdzie pod dobrą szkołę to będzie przegrywał. Trochę to śmieszne ale tak jest. Matka ma gówniane podejście więc może dołączy do kolegów z tagu przegryw za 10 lat xD