Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +156
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +26
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Ktoś ładnie zauważył że nawet jeśli dzieciak wyłapie oklep ale będzie się bronił to taki oprawca się trzy razy zastanowi czy mu się chce.
Chociaż imo pierwszą instancją zawsze powinna być nauczycielka. Chociażby po to aby potem mieć podkładkę jako dowód że zawiodła
Why not both? Jak już się nauczy obijać ryja to rysy na psychice same nie znikną.
Pamiętam, jak w przedszkolu zaczepiał mnie jeden Piotruś. Ojciec mi wtedy powiedział, że jak mnie jeszcze raz zaczepi, to mam mu oddać dwa razy mocniej. Kupił mi wtedy rękawice bokserskie i pamiętam jak się bawiliśmy w "boks". Nie pamiętam czy też wtedy czy już w podstawówce powiedział mi, że jak ktoś ze mną zaczyna, to zawsze mam się bronić i on będzie po mojej stronie nie ważne co
"Jesteśmy pokoleniem mężczyzn wychowanych przez kobiety"
Jestem kobietą, mam syna i nie wyobrażam sobie nawet inaczej postąpić. Wiem ile mi w dzieciństwie brakowało umiejętności walki. Moje dziecko na pewno to dostanie.
Komentarz usunięty przez autora
@czescmampytanie: Można też nie tworzyć naiwnych dziecięcych fantazji, o tym jak bandyci będą uciekali od bohaterskiego wykopka w pelerynie.