Aktywne Wpisy
WlochMokry92 +53
Auto za 35tys. Złotych, a tu taka wiadomość od sprzedającej. Za taki hajs nikt nie kupi kota w worku, ale typiara za pewne szuka jelenia. Co myślicie? #motoryzacja
źródło: 1000004746
Pobierz
Kenteris +431
Jakkolwiek żałośnie by to nie brzmiało, to fajnie, że jesteście. I fajnie, że są igrzyska. Przechodzę teraz przez najgorszy czas w całym moim życiu i kurczowo chwytam się wszystkiego, co pozwala mi zająć myśli i choć na chwilę odwrócić uwagę od tego co zalega mi w sercu. Igrzyska, a zwłaszcza przebywanie tutaj, czytanie waszych komentarzy, pisanie swoich - ratuje mnie i sprawia, że potrafię się uśmiechać. Także dzięki Wam. Dzięki też Kacperkowi,

źródło: comment_1647843684jqfRmQ6zQTPetL2w8oWviA.jpg
Pobierz@factoryoffaith_: formaldehyd się ulatnia z surowego OSB, i mówi się o tym bo nikt normalny nie poświęca czasu i pieniędzy żeby go zabezpieczyć, zwłaszcza lakierując siedem razy (ʘ‿ʘ) Po polakierowaniu nie powinno być żadnego ryzyka.
@dr_Acula: nawet nieźle to wygląda, choć mimo wszystko nie zdecydowałbym się. Całość masz w takim industrialu? Jakieś inne ciekawe rozwiązania masz w innych pomieszczeniach? Bo
Mówisz że projektant dostał nagrodę za to coś? To że 3 osobom w komisji się to spodobało nie oznacza że osoby które napisały kilka komentarzy wcześniej o tym jakie to do d&py nie
I będziesz tak każdemu kto przyjdzie do domu o tym mówił bo każdy z przerażenia będzie sprawdzał czy nic nie wystaje? Chodzi o pierwsze wrażenie, a to akurat w tym przypadku nie jest najlepsze
źródło: comment_1647859556jv0Mx5rkubA1Lp2psT0hwU.jpg
Pobierz