Aktywne Wpisy

Nighthuntero +65
Co w końcu tym gejowym miesiącem, jest, nie ma? Wygląda na to, że moda na lgbt się skończyła
#programista15k #pracait #korposwiat
#programista15k #pracait #korposwiat
źródło: image
Pobierz
sqrvol +6
Nie boicie sie o swoje długoterminowe inwestycje na GPW z powodu przyszłych rządów populistów i to do czego mogą doprowadzić w ciągu 20-30 lat?
Ja się trochę zaczynam cykać i chyba ograniczę gpw do spółek które rozwijają się poza Polską.
#gielda
Ja się trochę zaczynam cykać i chyba ograniczę gpw do spółek które rozwijają się poza Polską.
#gielda

źródło: comment_1647843684jqfRmQ6zQTPetL2w8oWviA.jpg
Pobierz@factoryoffaith_: formaldehyd się ulatnia z surowego OSB, i mówi się o tym bo nikt normalny nie poświęca czasu i pieniędzy żeby go zabezpieczyć, zwłaszcza lakierując siedem razy (ʘ‿ʘ) Po polakierowaniu nie powinno być żadnego ryzyka.
@dr_Acula: nawet nieźle to wygląda, choć mimo wszystko nie zdecydowałbym się. Całość masz w takim industrialu? Jakieś inne ciekawe rozwiązania masz w innych pomieszczeniach? Bo
Płyta OSB jest w głowie każdego skojarzona tylko z "tymczasowością", "niesolidnością", "fuszerką", oraz z nieprzyjemną fakturą OSB i tak samo odbiera się też takowe meble wykonane z tego materiału. To jest zbyt mocno wryte w ludzkiej głowie, żeby odebrać to inaczej.
Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej w----y 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje.
Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje PŁYTĘ OSB
Mówisz że projektant dostał nagrodę za to coś? To że 3 osobom w komisji się to spodobało nie oznacza że osoby które napisały kilka komentarzy wcześniej o tym jakie to do d&py nie
źródło: comment_1647859522i123rnUcEI3cEcYxkypYUp.jpg
PobierzI będziesz tak każdemu kto przyjdzie do domu o tym mówił bo każdy z przerażenia będzie sprawdzał czy nic nie wystaje? Chodzi o pierwsze wrażenie, a to akurat w tym przypadku nie jest najlepsze
źródło: comment_1647859556jv0Mx5rkubA1Lp2psT0hwU.jpg
Pobierz