@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: to jak to tak wiele, to może, no nie wiem, należy sobie ustalić grafik w pracy? Rozumiem że kasjerki mają mieć wolne, żeby się z dziećmi mogły widywać, a co z pracownikami stacji, policjantami, lekarzami, zawodowymi kierowcami? Oni to gorsi? Niech wszyscy mają wolne w takim wypadku.
Myślisz, że w Niemczech mają taki zakaz bo są zacofani jak Polacy?
Nawet nie dziwi bo to typowo libkowe, brzydzić się kimś słabszym, biednym.
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: ja się brzydzę zakazami i nakazami twoich komunistycznych przydupasów. Nauczy sie czytać. Przydało by się PRZED nauką pisania.
że w Polsce nie ma żadnych dużych rozwiniętych firm i przemysłu a w wielu mniejszych miastach są markety na
@not_me: nie mój mem, jak przeszkadza to można jechać do Somalii, tam chyba nie mają pomocy od państwa. Wszędzie w Europie taki system istnieje, więc strata czasu w niej przebywać.
Czy wszyscy zauważyli, że wszystko spada odkąd Zawód Inwestor pokazał twarz? Dopiero co założył tu konto a już postanowił nas zniszczyć. Szybki cykl mirkoblogera #gielda
źródło: comment_1647409624cq8UFA5jUetYL77yP1VrBd.jpg
Pobierz@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: to dlaczego tyle protestowali i chcieli móc
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: ja się brzydzę zakazami i nakazami twoich komunistycznych przydupasów. Nauczy sie czytać. Przydało by się PRZED nauką pisania.
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: ciekawe kiedy, bo na pewno nie ustawowo w niedzielę xD
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: akurat to zależy od władz lokalnych, a nie ogólnokrajowych
Czyli władze lokalne nie widziały wielkich protestow i n zniesiono zakazu
źródło: comment_1647429837AQ3m20D2PbH1QRgKN56Z5s.jpg
Pobierz@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: to uczciwa cena za taki syf