Wpis z mikrobloga

@huudyy:
Od konfy tego jeszcze nie slyszalem szczerze mówiąc, zawsze Razemki z sierpem i młotem. Konfederaci chyba właśnie próbują się maskować jako owe libki.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus:
zakaz był po to żeby wejsc w dupe pewnemu szamanowi z Torunia i reszcie czarnych szamanow. Nie kłam że PiS coś z myślą o ludziach robi bo ten zakaz niema w ogóle poparcia społecznego + zabił małe sklepy. Same sukcesy. Jak to PiS.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus:
Biedne społeczeństwo niewolników którym zakazy muszą ustalać to w jaki sposób żyją. Brzydzę się ludźmi którzy się cieszą z życia pod butem.

Brednie opowiadasz. Dziś jest tyle pracy że można sobie zmienić na taką która pasuje.

Dziwnym trafem eksodus małych sklepów zbiegł się z wprowadziem
  • Odpowiedz
Ja od kasjerek słyszałam, że im ten zakaz pasuje. W końcu swoje dzieci widziały więcej niż tylko przed wyjściem do szkoły i pójściem spać.

@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: XD tak było, nie zmyślam. Bo bez niedzieli to pracowały od rana do nocy i nic nie mogło tego zmienić, ale dobry pan pis postanowił, że zakaz handlu i teraz jest uwolniona od tej ogromnej udręki xD
  • Odpowiedz
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: Po pierwsze, w komiksach zaczyna się czytać od dymku wyżej.
Po drugie, dla zdecydowanej większości przeszkadza zakaz handlu w niedzielę i rozdawnictwo w ramach 500+, kolejnych emerytur, kolejnych wypłat dla górników, więc myślę, że "program" oparty tylko na tym i gwarancji przeniesienia tych środków na służbę zdrowia i edukację (szczególnie tą przedszkolną - gwarancja miejsca dla dziecka w żłobku i przedszkolu publicznym) miałby szansę uzyskać spore poparcie.
  • Odpowiedz
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: odpowiadam na dennego mema, ale tak, likwidacja zakazu handlu w niedziele była potrzebna już 3 tygodnie temu jak ludzie zaczęli kupować wyprawki dla Ukraińców m. in. w sklepach sportowych (śpiwory, ubrania itp) przez co był z tym dzień przestoju i teraz też by pomogła ponad milionowi uchodźców, którzy są u nas.
  • Odpowiedz