Aktywne Wpisy
blackghost +254
Heh moja znajoma wróciła właśnie do pracy po urlopie macierzyńskim.
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia

klamovsky +7
Mirasy nie mam juz sił, nademną wprowadzili się sąsiedzi i jest tak jak myślałem. Mają inny tryb życia, chodzą spać później niż ja i gdy ja się kładę o 23:00 to oni dopiero zaczynają się ogarniać do spania. Wczoraj do 1 w nocy słyszałem dudnienie po podłodze bo chodzili dodatkowo z łazienki słyszałem rozmowy chyba przez wentylacje i ogólnie też słychać w ścianie rury kanalizacyjne jak się myją to się niesie po

Każdemu plusującemu ten wpis napiszę czy kiedykolwiek zaplusowałem jakiś jego wpis i jeśli tak, to podam linka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy
źródło: comment_1647245472lfziOCIUWhCjoDHwHhs4NZ.gif
Pobierz@dzana coś tam mi się widocznie spodobało ;) np. w tym wpisie
@elektryk91 oj zdarzyło się zaplusować ;) tu masz linka
@krzysssi33k niestety, chyba nie trafiłem na żaden twój wpis albo komentarz
@irytacjaniebosklonu dostałeś kiedyś plusa ode mnie ;) w tym wpisie
@bylemtam wybacz, jakoś tak wyszło, że nic nie zaplusowałem
@Kiro nope
@Dumpster wybacz, jakoś tak wyszło, że nic nie zaplusowałem
@das2sin ech, nie, nie plusowałem
@Imputator ech, nie, nie plusowałem