Aktywne Wpisy
UlanaGraszka +93
Pierwszy, dłuższy wyjazd w #bieszczady z bombelkiem. Wiek taki, że ulubioną zabawkopamiątką jest kamyk #dzieci
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Młodzi, starzy, mezczyzni, kobiety dzieci. Zginie jakis zagubiony anon taki jak ja, urocza dziewczyna taka jak moja, matka która cieszy sie na kazde odwiedziny dzieci i robi jedzonko wtedy tak jak moja. Oni wszyscy umrą(wszyscy w kontekście rozni ludzie z roznych grup społecznych, nie ze 40 mln ukraincow)
Piszę ten post bo ostatnio zaczalem co wieczór tego suba czytać, i nie dowierzam, kpią tam sobie z sankcji a oznaczanie posta to np "ból dupy Niemców", "
płacz gownozachodu", i wszystko pisane takim tonem jakby czuli satysfakcję ze #!$%@? cywilizowany świat. Na dodatek są przeokrutnie zdziwieni że ludzie(w internecie) coraz bardziej zmierzają w kierunku rusofobii, a sami pod postem że Putin uznał te dwie republiki dali flaira "RU RU RU (3 emotki ognia)" co niewątpliwie wiedzą do czego prowadzi, plus porównywanie Ukraińców do nazistow (wtf), i narracja w stylu że NATO "trying to put a gun to our head"
Co to ma #!$%@? byc? Oplacona propaganda? Moze, ale te ich niezdrowe podniecenie wydaje sie być autentyczne i straszne, wręcz obrzydliwe. Gdyby Polska miała ambicje, i srodki zeby zaatakować nie wiem Lwów(strzelam losowo) , zeby go zaanektować to mi by było wstyd że mieszkam w kraju który poprowadził do agresji na niezagrazajacym sąsiedzie w XXI a Ci na pełnej piździe ubrani w dumę z narodu, serio wtf.
Nie twierdze oczywiscie ze kazdy rosjanin taki jest, moze 5% krzyczy za resztę ale to i 170 pozytywnych komentarzy na takie wysrywy są cholernie przerażające.
#ukraina #wojna #rosja
Tak ci ludzie są naprawdę tacy głupi. W polsce nacjonalizm jednak spadł na totalne niziny społeczeństwa i 100% nacjonalistę widzisz rzadko ale są kraje gdzie to nadal w miarę popularny pogląd i tak to właśnie wygląda. #!$%@?ć życia innych i nawet własne ważne żeby kraj rósł w siłę.
Rośnięcie w
Komentarz usunięty przez autora
A weź takich ludzi się powinno deportować.
@Kamikadze_z_chin: ja mam serio nadzieje ze dostają jakies ruble albo dodatkowe onuce na zimę bo inaczej serio sie boję tych ludzi
@RobieZdrowaZupke: wiesz co no wlasnie możliwe ze trafilem na opłaconą propagandę, dlatego zazmaczylem ze moze hajs albo 5% krzyczy
@Dbzdur: dokonałeś w ten sposób autodenuncjacji?