Wpis z mikrobloga

@PoProstuChristian: część to boty a część to po prostu niziny intelektualne zwane nacjonalistami, które się zgromadziły w jednym miejscu i tyle.
Tak ci ludzie są naprawdę tacy głupi. W polsce nacjonalizm jednak spadł na totalne niziny społeczeństwa i 100% nacjonalistę widzisz rzadko ale są kraje gdzie to nadal w miarę popularny pogląd i tak to właśnie wygląda. J---ć życia innych i nawet własne ważne żeby kraj rósł w siłę.

Rośnięcie
  • Odpowiedz
@PoProstuChristian: W sumie to dość ciekawe. Zastanawiam się czy na r/russia siedzą rzeczywiście Rosjanie mieszkający w Rosji czy na emigracji, ewentualnie rusofile. Wczoraj wlazłem poczytać 2ch żeby zobaczyć co rosyjskojęzyczni ludzie piszą na temat "interwencji" i 90-95% postów było negatywnie nastawionych do Putina i jego polityki. Oczywiście wchodzą tam też Ukraińcy i Białorusini, ale nie stanowią nawet połowy użytkowników. Śmieszy mnie to, że na wykopie jest więcej prorosyjskich treści niż
  • Odpowiedz
@Kantar:

Dodatkowo to nawet bym się nie zdziwił jakby większość tych ludzi nie mieszkała obecnie w Rosji xD To popularne wśród polskich ultra prawaków że piszą z Londynu czy Amsterdamu więc u Rosjan pewnie podobnie

A weź takich ludzi się powinno deportować.
  • Odpowiedz
@PoProstuChristian: grałem kiedyś w wielonarodowym teamie w pewną grę przez neta w okolicach 2014. Każdy bekę z ruskich cisnął bo ciągle się podniecali że zajęli teren, walili konia do zdjęć T-90 i suchojewów. Ten element ma po prostu nasrane we łbie.
  • Odpowiedz
@PoProstuChristian: Jeden Rosjanin z którym mam kontakt zapytał mnie kilka dni temu jak sądzę kiedy NATO, USA i Ukraina zaatakują Krym i Rosję. Oni naprawdę w to wierzą. Mają po prostu wyprane propagandą łby. Syndrom oblężonej twierdzy.
  • Odpowiedz
@PoProstuChristian: Ludzie w Rosji, podobnie jak w Izraelu, wychowywani są w poczuciu syndromu oblężonej twierdzy. Wpaja się im określoną wizję świata i roli Rosji/Rosjan, więc obawiam się że spora część tych wpisów jest realna ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz