Aktywne Wpisy

Na zakupkach spodobała mi się jedna koszula, ale była droga, bo 250zl, a było mi szkoda kasy. Mój chłopak powiedział, że mi kupi za hehe loda. Zgodziłam się, a wieczorem w domu dostał za co zapłacił.
Był zadowolony, bo w sumie lodzik za 250zł to "hehe niedużo" jak stwierdził.
Zdziwiłby się jakby się dowiedział, że byłemu robiłam po prostu z miłości
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #sex
Był zadowolony, bo w sumie lodzik za 250zł to "hehe niedużo" jak stwierdził.
Zdziwiłby się jakby się dowiedział, że byłemu robiłam po prostu z miłości
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #sex

sezet11 +240
#wroclaw Zaginiony przed kilkoma dniami 17 latek z Wrocławia znaleziony martwy #polska #policja #wydarzenia

Młodzi, starzy, mezczyzni, kobiety dzieci. Zginie jakis zagubiony anon taki jak ja, urocza dziewczyna taka jak moja, matka która cieszy sie na kazde odwiedziny dzieci i robi jedzonko wtedy tak jak moja. Oni wszyscy umrą(wszyscy w kontekście rozni ludzie z roznych grup społecznych, nie ze 40 mln ukraincow)
Piszę ten post bo ostatnio zaczalem co wieczór tego suba czytać, i nie dowierzam, kpią tam sobie z sankcji a oznaczanie posta to np "ból dupy Niemców", "
płacz gownozachodu", i wszystko pisane takim tonem jakby czuli satysfakcję ze #!$%@? cywilizowany świat. Na dodatek są przeokrutnie zdziwieni że ludzie(w internecie) coraz bardziej zmierzają w kierunku rusofobii, a sami pod postem że Putin uznał te dwie republiki dali flaira "RU RU RU (3 emotki ognia)" co niewątpliwie wiedzą do czego prowadzi, plus porównywanie Ukraińców do nazistow (wtf), i narracja w stylu że NATO "trying to put a gun to our head"
Co to ma #!$%@? byc? Oplacona propaganda? Moze, ale te ich niezdrowe podniecenie wydaje sie być autentyczne i straszne, wręcz obrzydliwe. Gdyby Polska miała ambicje, i srodki zeby zaatakować nie wiem Lwów(strzelam losowo) , zeby go zaanektować to mi by było wstyd że mieszkam w kraju który poprowadził do agresji na niezagrazajacym sąsiedzie w XXI a Ci na pełnej piździe ubrani w dumę z narodu, serio wtf.
Nie twierdze oczywiscie ze kazdy rosjanin taki jest, moze 5% krzyczy za resztę ale to i 170 pozytywnych komentarzy na takie wysrywy są cholernie przerażające.
#ukraina #wojna #rosja
Tak ci ludzie są naprawdę tacy głupi. W polsce nacjonalizm jednak spadł na totalne niziny społeczeństwa i 100% nacjonalistę widzisz rzadko ale są kraje gdzie to nadal w miarę popularny pogląd i tak to właśnie wygląda. #!$%@?ć życia innych i nawet własne ważne żeby kraj rósł w siłę.
Rośnięcie w
Komentarz usunięty przez autora
A weź takich ludzi się powinno deportować.
@Kamikadze_z_chin: ja mam serio nadzieje ze dostają jakies ruble albo dodatkowe onuce na zimę bo inaczej serio sie boję tych ludzi
@RobieZdrowaZupke: wiesz co no wlasnie możliwe ze trafilem na opłaconą propagandę, dlatego zazmaczylem ze moze hajs albo 5% krzyczy
@Dbzdur: dokonałeś w ten sposób autodenuncjacji?