Aktywne Wpisy
WielkiNos +184
julka poszła do klubu bez chłopaka i uchlała się do nieprzytomności. Tańczyła z różnymi randomami. Z jednym z nich (obcokrajowiec) wspólnie pili shoty po czym znaleźli się oboje w domu siostry. Urwał jej się film, a obcokrajowiec to niecnie wykorzystał.
W komentarzach wymiana zdań na ten temat. Pełne rozsądku i rigczu wypowiedzi Agnieszki kontra wysrywy oburzonej bezmyślnej juleczki (Marta S.).
#gwalt #logikarozowychpaskow #p0lka #pieklokobiet #truestory
W komentarzach wymiana zdań na ten temat. Pełne rozsądku i rigczu wypowiedzi Agnieszki kontra wysrywy oburzonej bezmyślnej juleczki (Marta S.).
#gwalt #logikarozowychpaskow #p0lka #pieklokobiet #truestory
xarcy +43
#gotujzwykopem #gotowanie #zdrowie #polskiedomy #pokazmorde #heheszki #rozrywka #humor
Komentarz usunięty przez moderatora
Wytarczy glowa ruszyc, zanim sie cos zrobi, a nie zwalac na producenta - to fermentowany, naturalny barszcz. Jak go typ zostawil na pare tygodni w temperaturze pokojowej, to jasne, ze fermentowal dalej i sie mocno zagazowal. Tylko swiadczy dobrze o producencie.
@marcus1a: Rozumiem, że na opakowaniu jest ostrzeżenie, żeby owinąć szmatą, bo może #!$%@?ć w kosmos? Przecież to samo może stać się np. z piwem (tzw. granaty), tylko tam zwykle po prostu pęka butelka.
Jak tworzy się takie ciśnienie to może producent powinien dać zawór upustowy w korku, albo coś takiego?
Zresztą skoro producent odmalował
Rozumiem, że jak ktoś codziennie to #!$%@? to wie takie rzeczy, no ale nie każdy tak ma xD
Komentarz usunięty przez autora
demotywatory.pl/4750285
@marcus1a: Pewnie jesteśmy z tego samego pokolenia, tylko ja się na starcie nie #!$%@? do kogoś o jego wiek, bo nigdy nie kupował #!$%@? zakwasu i pierwsze o czym myśli to nie są kwestie bezpieczeństwa
@Issac: Tutaj bardziej się zastanawiam jak długo i w jakiej temp był przechowywany.
To ty sie przyebales do mnie z żadaniami zaworu wysokocisnieniowego na butelce z sokiem buraczanym, wraz z dolaczona instrukcja obslugi - no to ci odpowiedzialem.
A ze cie teraz intelekt