Aktywne Wpisy

yahoomlody +187
paleontolog955 +11
Zerwaliśmy. Różowa chciała pozostać w przyjacielskich relacjach ale ja powiedziałem że chcę naprawiać związek a nie relacje przyjacielską, miała w to w------e więc całkowicie się odciąłem. Boli, nie wiem co mam ze sobą zrobić, bez leków się raczej nie obejdzie.
#zwiazki
#zwiazki
W komentarzach wymiana zdań na ten temat. Pełne rozsądku i rigczu wypowiedzi Agnieszki kontra wysrywy oburzonej bezmyślnej juleczki (Marta S.).
#gwalt #logikarozowychpaskow #p0lka #pieklokobiet #truestory
źródło: temp_file8071272429133969595
PobierzTo tak jakby w nocy przy znikomym oświetleniu ubranym na czarno biegać po autostradzie. I w przypadku potrącenia mówić, że nie powinno dojść do wypadku. Całkowity brak wyobraźni i odpowiedzialności.
@Emble polecam ten wątek. Wiele osób dostało bany za podobne komentarze.
@QHiN macie spaczone pojęcie o kobietach. Wiele z nas tak uważa.
tak jak kiedys reklama piwa miala tylko jakis starych januszy pijacych powoli p--o tak teraz w kazdej reklamie masz juleczki z pol litrowym kuflem/puszka ktora ledwo miesci im sie w
źródło: wC4WwOFE7tg 00-00-05 PIWO ŻYWIEC CHO NA Ż - 2023
PobierzSzkoda tej dziewczyny. Tyle się mówi żeby nie pić z obcymi ludźmi drinków w klubach. Będąc w związku można sobie chyba iść na tańce z koleżankami, ale trzeba to robić z głową.
@galonim pisałam o czymś takim jakiś czas temu. Według facetów też jesteś nienormalny jak nie idziesz z taką od razu do kibla ¯_(ツ)_/¯
źródło: temp_file7936378220216278194
Pobierz@Emble: Albo ludzi którzy idą do centrum handlowego bo można i dostają kosę od psychola.
Pojadłbym takiego keksu z kandyzowaną skórką pomarańczy.
A zrozumienie tego, co wypisuje ta Marta jest niestety poza moim zasięgiem. Nigdy bym się nie związał z jakąkolwiek kobietą, która się szlaja po klubach xD.
źródło: keks-00
Pobierz