Wpis z mikrobloga

KONKURS! ʕʔ Zbliżają się Walentynki, więc pomyśleliśmy, że zrobimy dla Mireczków prosty konkurs.

Do wygrania 15 kodów na platformę Cineman.pl. Będzie co robić z #rozowypasek albo i bez ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co trzeba zrobić?
Napisać w komentarzu: Jaka była Twoja najgorsza albo najlepsza randka w życiu?

Nagrodzimy 15 osób, które ciekawie odpowiedzą na pytanie i dostaną one kody na miesięczny dostęp do pełnego korzystania z tej platformy. Ogłoszenie zwycięzców odbędzie się w poniedziałek z samego rana o 9:00. Zielonki też biorą udział.
_________
Plusujcie, komentujecie (najlepiej aż do gorących ( ͡° ͜ʖ ͡°)) będziemy mieli motywację robić dla Was kolejne konkursy (co powiecie na bony do #allegro? - te akurat są do wygrania teraz na moim FB)

Listę zwycięzców wywołamy w komentarzu pod wpisem.
_________
=> Jeśli chcesz być na bieżąco z promocjami bankowymi obserwuj: #zgarnijpremie

Regulamin konkursu dostępny tutaj.

#zgarnijpremie #konkursfilmowy #konkurs #prezent #film #walentynki #zwiazki #pepe #memy #podrywajzwykopem #kino #vod #cineman #rozdajo #promocje #filmnawieczor #filmowykonkurs
zgarnijpremie - KONKURS! ʕ•ᴥ•ʔ Zbliżają się Walentynki, więc pomyśleliśmy, że zrobimy...

źródło: comment_1644569538pTuKdvJLWAVJ4gznu5NeCh.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W sumie nic szczególnego, ot. zwykła kawa, spacer, trochę gadki, tematy zbytnio się nie kleiły na początku, potem nawet jakoś już szło więc na odchodne oboje jednak stwierdziliśmy, że chcemy się spotkać ponownie... po czym nigdy więcej się do siebie nie odezwaliśmy ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@zgarnijpremie: Spontanicznie przejechałem całą noc, do dziewczyny której wcześniej w życiu nie widziałem. A że w tamtym czasie do życia podchodziłem z chłodną głową, to i sam byłem zdziwiony że robię taką akcję. Ostatecznie randka sama w sobie była nudna, w skali "fajności" dałbym może 2/10, ale właśnie na niej, mocno zabujaliśmy się w sobie i jesteśmy już małżeństwem, więc słaba randka stała się zdecydowanie najlepszą randką w życiu. (
  • Odpowiedz