Aktywne Wpisy

kaczoor +341
źródło: temp_file3894560270093818920
Pobierz
hotshops_pl +256
Hej #wykop rozdajemy #lego
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
źródło: Lego rozdajo
Pobierz

#nieruchomosci #finanse #pieniadze #kredythipoteczny #mieszkaniedeweloperskie #ekonomia
źródło: comment_1644324782eLuyeANiZwlwhkSDvvsG42.jpg
Pobierz@kiedysniebylembordo: Ja się interesuję (nie jaram), bo zarabiam jeszcze w PLN i chciałbym, żeby te pieniądze były coś warte. Tak samo jak aktywa i oszczędności denominowane w tej walucie, które tracą na inflacji. Wyjątkiem są obligacje indeksowane wskaźnikiem inflacji. Ale z drugiej strony mam też produkty depozytowe bazujące na WIBOR, a jako że ten jest skorelowany z wysokością
Przecież stopy nie dotyczą tylko kredyciarzy czy chętnych na kupno mieszkanie xD każdy kto ma jakieś oszczędności i inflacja mu je zjada powinien być zainteresowany stopami
@konsument: A jeżeli kosztem tego "uzdrowienia" gospodarki poprzez "oczyszczenie" jej z żyjących poza stan byłyby bankructwa, bezrobocie i wyhuśtanie się tysięcy ludzi, to byłoby to patriotyczne poświęcenie na które byłbyś gotów, co? :) Mnie to nie dotyczy, bo kredytu
@enten: Nie boli mnie tylko stwierdzam fakt, że tag jest tym z------y.
@kiedysniebylembordo: Kredyciarze mają się jarać? W dzisiejszych czasach ludzie są sztuczni do porzygu. Na fejsie masz ludzi sukcesu którzy prowadzą idealne życie, a ty chcesz żeby oni wchodzili tutaj i pod swoim imieniem i nazwiskiem pisali, że się boją i przyznali się do tego, że z-----i sprawę? Ode mnie gościu z pracy na niskich stopach wziął z żoną prawie
źródło: comment_16443255609Sk43cGZXkbdVyUpErozDT.jpg
PobierzI nie są to nieudacznicy. Sporo osób ma dobrą lub bardzo dobrą pracę, rodzinę i np. chce zmienić miejsce w którym mieszka np. z małego mieszkania na większe lub na dom.
@kiedysniebylembordo: Aha, a może jest z------y nagabywaniem na nieruchomości? Czemu ma być z------y nagabywaniem na spadki, a na wzrosty już nie? To jest publiczne forum i każdy ma prawo pisać o tym o czym chce.
@Mazowia: Na wypoku "pod imieniem i nazwiskiem"? Przecież to idealne miejsce do gorzkich żalów przymierających głodem kredyciarzy. Tylko ich nie widać, za to pełno postów tasujących się do nadziei, żeby ci kredyciarze upadli i sobie głupi ryj rozwalili.