Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dark_hvac: w Łodzi i Bydgoszczy też są listy z tego co wiem. No to można swoje listy zacznij robić. Ci ludzie z listami z tego co wiem to stoją cały dzień i noc, a czy wpisują swoich to nie wiem.
  • Odpowiedz
@Kacorek XDDDDDD to jak będą wyprzedaże GeForce 3060 w Media Markcie to robię listę kolejkowa i jak Pancio się w-------ę 5min przed otwarciem z 50innymi ludźmi z listy na początek.
Dobry biznes dzięki za pomysł Mirku, nie wiedziałem że ludzie tak sobie dają robić XD
  • Odpowiedz
@MG78: z listą, ostatnio byłem o 14:00 nikogo nie było, podobno stali od 15stej. Wpisałem się rano o 5:40 na listę, byłem na 67pozycji, ostatecznie wylądowałem na 52pozycji. NBP teraz daje każdemu numerek w kolejce, wtedy ostatnie osoby w kolejce wiedzą czy warto czekać ;P
  • Odpowiedz
Wiadomo ile jest monet na dany oddział?

@MG78: a nie wiadomo, ostatnio było 150 przy emisji 10tys sztuk w Gdańsku, więc teraz 50zł powinno być w okolicach 50-52sztuk
  • Odpowiedz
W gdańsku jest tak, że jest takie coś jak "LISTA KOLEJKOWA", która powstaje gdzieś po kryjomu parę dni przed tymże wydarzeniem.

To jest bezprawie, nie uważacie, że czas najwyższy skończyć z tym cwaniactwem

@dark_hvac: Skoro to bezprawie, to po co się nią przejmujesz? Stań przez NBP zanim zbierze się kolejka

• Odpowiedz
Jest do zrobienia fajna inicjatywa żeby utrzeć nosa Januszowi biznesu co w parę godzin zarabia po 20 000 - 30 000 PLN. Zainteresowani? xD

@dark_hvac: o j--------i złodziej, oczywiście ze tak!!! Dlaczego on ma tyle co w chwile co ja mam w miesiąc?
  • Odpowiedz
wiadomo, ostatnio było 150 przy emisji 10tys sztuk w Gdańsku, więc teraz 50zł powinno być w okolicach 50-52sztuk

@Pozytywny_gosc: ziomuś, czy ci się sufit na łep s--------ł? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Monety są dla kolekcjonerów, a nie dla handlarza co zaraz wszystko wysprzedaje, taki jest zamysł wydawanie monet kolekcjonerskich przez NBP...
  • Odpowiedz