Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dark_hvac w Krakowie szykuje się spięcie. Janusze trzymają swoją świętą listę na której jest obecnie ponad 100 osób. Listowi mają się schodzić około 6:00, zobaczymy co będzie.
  • Odpowiedz
w Katowicach przyszedł Janusz z lista na 191 osób i oznajmił, że od czwartku był założony komitet zbierajacy podpisy ( ͡° ͜ʖ ͡°) aktualnie czekam na info od taty, jak to się skończy.
  • Odpowiedz
mam wielka ochotę cyknać o tym artykuł i wysłać do prasy tarnogórskiej, wszelkie źródła zapraszam, może uda nam się choć na poziomie lokalnym to nagłośnić. mówię jak najbardziej poważnie. myślę, że to opublikuja. (dziennikarz pod koniec studiów here). jeśli ktoś chce się podzielić doświadczeniami, to zapraszam, będę też kontaktować się z instytucjami.
  • Odpowiedz
@driller: Sprzedaż online to się kończy zawsze po minutach, bo janusze numizmatyki mobilizują całe biura i każdy o równej godzinie siedzi i klika, zamawiając na swoje nazwisko jak najwięcej się da XD
  • Odpowiedz
tym razem była kulturka, nie było janusza ze zwoją listą, sensie była lista ale była do w-------a lub do podtarcia się :) O 7:40 wyszedł pracownik banku i rozdawał numerki osobom w kolejce. Lista była nieuznawana. Polica pilnowała porządku. Czyli było zupełnie inaczej niż poprzednio co myślę że i tak jest sukcesem....
  • Odpowiedz
tym razem była kulturka, nie było janusza ze zwoją listą, sensie była lista ale była do w-------a lub do podtarcia się :) O 7:40 wyszedł pracownik banku i rozdawał numerki osobom w kolejce. Lista była nieuznawana. Polica pilnowała porządku. Czyli było zupełnie inaczej niż poprzednio co myślę że i tak jest sukcesem....

@dark_hvac: czyli co, kupiłeś? janusz dostał nauczkie ?
  • Odpowiedz