Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dark_hvac: o 5:40 to było z około 30-40osob nie liczyłem. Ogólnie wiem, że 150numerkow było więc 150monet, a ludzi było o 8smej około 130 ( ͡° ͜ʖ ͡°). A nie wiem kto listę prowadzi ale fakt chyba ma jakiś sklep. Wiem też, że często ludzie z łebkami przychodzą co stoją w kolejce (np. 10osob bierze)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
jak w grę wchodzą takie sumy, 20k-30k w parę godzin, to powodzenia z walką z tymi typami, bo zapewne to jakieś gangusy, które wam spuszczą w------l jak będziecie fikać. Musicie ewidentnie iść z tym do mediów spoza tego Gdańska gdzie wszyscy się po fiutach liżą. Miernoty z TVP np. takiego Alarmu z przyjemnością wezmą taką sprawę bo będą mieli okazję zaatakować władze Gdańska
  • Odpowiedz
Zrobił co miał zrobić, przyszedł czas na zdanie projektu... I projekt odrzucony, do poprawki i tak 15 razy, czepiali się dosłownie każdej głupoty, aż wyszło na to, że nie dość, że nie zarobił to jeszcze stracił

@chigcht: ciężko mi w to uwierzyć, bo akurat przetargi są tak skonstruowane, że albo robisz wedle specyfikacji i masz w------e, albo robisz jakąś samowolkę i dopiero wtedy poprawiasz, więc jeśli musiał poprawiać to musiało
  • Odpowiedz
@dark_hvac: czysto teoretycznie jeżeli w tej kolejce ustawi się odpowiednio duża liczba osób, to ci panowie z listą nie będą w stanie ich przegonić
  • Odpowiedz
@buysy: jeśli będzie normalna kolejka jak Bóg przykazał bez żadnych samozwańczych list to nie będzie co oglądać, bo wszyscy będą spokojnie stać i czekać xD
  • Odpowiedz
  • 1
@mitatuyo 2022 rok a nad Wisłą bank który niby już pracuje nad własną kryprowalutą organizuje spędy w sklepie stacjonarnym..
Zrobili by zapisy z licytacja to by jeszcze ekstra zarobili..
  • Odpowiedz