Wpis z mikrobloga

@Sok_Mandarynkowy: najbardziej mnie rozbraja - za każdym razem kiedy dodaję tego typu wpis - maksymalne zaślepienie zajebistością swoich bożków w wykonaniu neuropków i im podobnych fanatyków.

Ja próbuję im przekazać - w charakterze edukacyjnym - jakie popełniają błędy ich politycy, śledzone przez nich media i ostatecznie oni sami, a ich reakcja to za każdym razem atakowanie mnie i wyzywanie od pisowca xD

@Tywin_Lannister: No, piękne zrobiliście te diagnozy, tylko
  • Odpowiedz
@Mopek666: No to chyba mało przebywasz z takimi ludźmi. Pamiętam jak w młodości wkvrwiali mnie ci prymitywni współmieszkańcy wiochy, to stary wysłał mnie na wakacje do januszeksu z takimi ludzmi, żebym „nabrał szacunku do ludzi”, za co jestem mu dozgonnie wdzięczny, bo gdyby nie ta praca, to do końca życia miałbym wyrzuty sumienia, że niesprawiedliwie tych ludzi oceniałem, a tak ta praca tylko potwierdziła to, co o tych ludziach sądziłem.
  • Odpowiedz
@kezioezio: Miałem przyjemność poznać ludzi z na prawdę szerokiego spektrum społeczeństwa. Od osób z małych miejscowości do prezesów największych firm. Nie twierdzę, że nie ma między nimi różnicy. Twierdzę, że zarówno jedni jak i drudzy mają wspólną cechę, którą odnalazł Moss w kobiecych spodniach:

lubią nie być atakowani

Pamiętam jak podeszła do mnie babeczka z małej mieścinki, bo żeby dostać dofinansowanie na jej piątkę dzieci, musiała napisać maila, a jak
  • Odpowiedz
@Sok_Mandarynkowy: Brak szacunku nie wychodzi z automatu. Zazwyczaj większość takich ludzi daje konkretne powody, aby ich tak traktować.

Zresztą, najlepsze jest to, że Matczak ma zwykłopolaka w dupie, a zwykłopolak ma w dupie Matczaka. Matczak nie chce, żeby go jakiś parias pouczał, a zwykłopolak nie chce, żeby go jakiś bogaty profesorek pouczał, bo co on tam wie o życiu.

Dopóki nie dochodzi do tematu redystrybucji dochodów - wtedy zwykłopolak już
  • Odpowiedz
najbardziej mnie rozbraja - za każdym razem kiedy dodaję tego typu wpis - maksymalne zaślepienie zajebistością swoich bożków w wykonaniu neuropków i im podobnych fanatyków.

@Tywin_Lannister: to pasuje po stokroć bardziej do 4konserwy
  • Odpowiedz
@kezioezio: Zabawny jesteś. Musisz być bardzo zakompleksiony. Znam gro osob po studiach, które mają znajomych bez wyższego wykształcenia. Moi rodzice po studiach mają dość prestiżowe zawody i też nigdy nie dzielili ludzi na klasy. Jak się z kimś dogadywali, to było okej. Aczkolwiek mieli też znajomych z takim podejściem co ty i od dziecka nimi gardziłem.

Takim klasycznym cebulakiem jesteś ty, ktory ma.potrzebę pokazywania co to nie on i kim
  • Odpowiedz
@Sok_Mandarynkowy: a dla ciebie to co robią reżimowe media, czyli robienie wrogów ludu z osób, którym się udało zdobyć wykształcenie i rozwinąć karierę zawodową jest ok? Nikt nie jest idealny, ale wolę posłuchać co w sprawie łamania Konstytucji ma do powiedzenia Matczak niż Najman i Jakimowicz.
  • Odpowiedz
@Sok_Mandarynkowy: pomimo, że mamy różne poglądy, to do osoby Marcina Matczaka całkowicie się zgadzam. Ten człowiek łączy najgorsze cechy korposzczurów, właścicieli januszexów i snobów. Jego sposób pracy, to typowy feudalizm XXI wieku, gdzie młoda osoba ma dać swoie maksimum, a w zamian dostać minimum w imię "wyższych amunicji". Nazywa swojego syna głosem młodego pokolenia, a sam wyzyskuje przedstawicieli tego pokolenia. Smutne to ale prawdziwe. Tak naprawdę Matczaka i poltyków pis,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Sok_Mandarynkowy: ten koleś z twittera to nie był jakiś zwykły Janusz, tylko Matka Kurka - jeden z największych dzbanów polskiego Twittera, to w jaki sposób atakuje, może wyprowadzić z równowagi. Przy czym sam Matczak się zreflektował i powiedział wprost przepraszam, nie wymigując się od odpowiedzialności.
  • Odpowiedz
Mam zdecydowanie prawicowe poglądy światopoglądowe WLAŚNIE DLATEGO, że wiem, iż ta kobieta nigdy o pomoc materialną by nie poprosiła, bo byłoby jej wstyd. A właśnie jej taka pomoc najbardziej sie należy.

@Mopek666: przecież to co napisałeś wprost oznacza, że masz lewicowe poglądy gospodarcze.
  • Odpowiedz