Aktywne Wpisy

Panitsch +79
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz
Turpizm 0

Obecnie poziom debaty jest tak spolaryzowany, że nie ma najmniejszych szans na jakikolwiek społeczny kompromis, którego
@
Nie dość, że manipulujesz i kłamiesz, to jeszcze walisz w głupa.
@Sok_Mandarynkowy: serio? A to może potrafisz podeprzeć jakimś cytatem to co napisałeś tu?:
Wysrałeś trochę bzdur o człowieku, o którym nie masz pojęcia, a cymbały to plusują. Naprawdę to jest portal dla gamoni.
Popis tolerancji dla wolności słowa
@FlasH: wystarczy przeczytać jego książkę żeby się zgodzić z opem. Niestety nie jestem Ci w stanie zacytować ponieważ poszła dalej na olx. Sama książka pisana dosyć prostym, przystępnym językiem. Miejscami można się uśmiechnąć, nie wynika to bynajmniej z humorystycznych akcentów, a
to musialy by chyba wrocic te czasy, chyba jednak trudniej by bylo napedzic ten hajp co kiedys, inne potrzeby.
zreszta to nie twarz wygrywa wybory tylko twarz ktora rozdaje kielbase wyborcza
a matczak ma do rozdania co najwyzej kopy w dpe XD tak z jego twarzy mozna wyczytac ze on raczej nic nikomu nie da XD
@Sok_Mandarynkowy: każdy kto nie zgadza się z twoim p----------m jest nietolerancyjnym przeciwnikiem wolności słowa? To jest dopiero popis tolerancji i wolności słowa.
@Bover: Nie ma czegoś takiego jak "lewicowe poglądy gospodarcze".
@kilemile: a jednak jest.
Ciężko mi wyobrazić sobie dyskusję z tobą, skoro zaczynasz od tak kretyńskiego stanowiska, ale spróbuj mi wytłumaczyć dlaczego nie istnieje pojęcie "lewicowych poglądów gospodarczych" i czym jest (daleko posunięta) redystrybucja dóbr jak nie właśnie realizacją takowych.
@Tywin_Lannister: xDDDD Pomijając to, czy miałeś rację, to to było zwykle wypierdzenie swoich poglądów, na które ciśnienie ma każdy użytkownik wykopu. Co Ty w ogóle p--------z o jakichś walorach edukacyjnych? Chyba narcyzm do głowy za mocno uderzył xD