Aktywne Wpisy

michal-panicz +31
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz
SzubiDubiDu +353
W robocie siedziałem w pokoju bab, ale to było nieszczęście, codziennie słuchać o ich dzieciakach, przepisach na ciasto i planach na wakacje. Też wypytywanka co u ciebie, a jak tam, a co ty taki nierozmowny? Ciekawe co mam mówić jak dzieci brak, kasy na wakacje brak a blacha na ciasto zerdzewiała 20 lat temu xD
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go

@Sok_Mandarynkowy: i fajnopolackich 30+ latków( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja próbuję im przekazać - w charakterze edukacyjnym - jakie popełniają błędy ich politycy, śledzone przez nich media i ostatecznie oni sami, a ich reakcja to za każdym razem atakowanie mnie i wyzywanie od pisowca xD
źródło: comment_1643544639gBfeacgc3biWbG0dYjT1BP.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
bo oczywiście nie można czegoś skomentować sarkastycznie
@Tywin_Lannister: nie wszyscy.
Kurde, ja rozumiem, że to nie jest Bill Gates czy chociażby Soros, ale jeśli on "nic nie osiągnął", to zazdroszczę ci, bo musisz zerio być człowiekiem sukcesu. Ja bym
Jego biznes opiera sie na popularności, infantylnych tekstach i kucach, zwykły cynik, a opinii nie ma za cudownych, ale rozumiem musisz bronić swojego guru xd
Także dalej Matczak>>>Mentzen
Ale cieszę
Idąc twoim tokiem rozumowania, to o 90 % osób znanych możemy powiedzieć, że nic nie osiągnęli, bo zawsze można kwestionowac ich osiągnięcia.
Czyli jesteś takim zwykłym, zawistnym cebulaczkiem, który kwestionuje cudzy sukces, bo mu się nie podobają jego pogląy.
@Sok_Mandarynkowy: Ja bym od siebie dodał coś, co mnie, osobie wykształconej, zarobionej i z pozycją społeczną, osobiście bardzo kłuje - pogarda
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sok_Mandarynkowy: to jest w zasadzie clou. Natomiast problem polega na tym, że on w intelektualistach nie wywołuje negatywnych emocji, przez co nie zdają sobie oni
Równie dobrze możesz mówić, że Morawiecki osiagnął sukces, skoro tak to sobie definiujesz to proszę bardzo xD