Wpis z mikrobloga

@PucziMMA:

palacze to jedna z najgłupszych grup podludzkich.

Nie dość że sami sobie niszczą zdrowie, to jeszcze śmiecą gdzie popadnie, a jakby tego było mało płacą kupę kasy w postaci akcyzy. Trudno o większych szkodników w społeczeństwie niż palacze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
palacze to jedna z najgłupszych grup podludzkich.

@PucziMMA: ej no nie wszyscy, ja niestety palę (giga ciężko mi rzucić :/) ale jak już palę "na mieście" to zawsze staram się robić to w taki sposób żeby komuś nie dmuchać i żeby tego nie czuł. Nawet jak mam poczekać na przejściu dla pieszych to czekam z 10-15 metrów przed żeby nie leciało na nikogo. No i często chodzę z wypalonym petem
  • Odpowiedz
@acidd: jak paliłem to miałem podobnie. Jakbym rzucił kiepa na chodnik to dosłownie bym miał wyrzuty sumienia xD. Po prostu średnio rozgarnięty człowiek zdaje sobie sprawę że środowisko naturalne jest wspólne i nie będzie robił wokół siebie gnoju.
Większość ludzi to po prostu debile i nie ma znaczenia czy ktoś wyrzuca kiepa na ziemie czy wyrzuca powietrze do śmieci bo nie chce mu się zgnieść puszki/butelki. Można wymieniać w nieskończoność.
  • Odpowiedz
@PucziMMA: Żebym miał iść do śmietnika czy studzienki sto metrów z kiepem w łapie to pójdę. Wywalić kiepa bez kontroli zdarzało mi się czasem na drodze przez okno (wiem, debil, ale tylko jak padało+ jechałem z kimś- czyli w sumie prawie nigdy xD Nie chciałem żeby ludzie jadący ze mną siedzieli cały czas w smrodzie), ale odkąd kupiłem pojemnik na kiepy do auta taki hermetyczny niemalże że nie capi to
  • Odpowiedz