Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Pulpetito +59

źródło: comment_1642326251KUxpwmO1RaYkzZk7IoepFm.jpg
PobierzTak, a o co chodzi?
@GoogleFuhsia: no i zajebiście, myslę że z tym mozemy sie wszyscy zgodzic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GoogleFuhsia: no i super
@wszystko_wiem: Dziwna cecha ludzi żywych. Dobrze, że nie odzywają się antyszczepy zakopane w swoich trumnach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@retro_0ne: Po pierwsze, nie masz porównania do sytuacji w której by nie byli szczepieni i co by się wtedy stało, więc z samego tego wycinka guzik wiemy. Po drugie, on nie o to pyta - już dawno linia przekazu wobec szczepionek została przesunięta pod "unikanie hospitalizacji", bo zarażanie i przechodzenie infekcji w zaszczepionych jest faktem (sam jestem przykładem). Omikron tylko
Pojmowanie medycyny level wychodek xDD