Aktywne Wpisy

Shoujiki +43

stary_grat +15
#chwalesie #tatuazeboners
dziarki i forma do oceny :) dlugo nie moglem sie zdecydowac ale tak mi sie podobają tatuaże że wydziarałem sobie całą klate a co sie bede, uwielbiam tatuaze i byc wytatuowanym. nareszcie wygladam lepiej jak zwykly bialy czlowiek bez pojecia o swiecie i zyciu i modzie
dziarki i forma do oceny :) dlugo nie moglem sie zdecydowac ale tak mi sie podobają tatuaże że wydziarałem sobie całą klate a co sie bede, uwielbiam tatuaze i byc wytatuowanym. nareszcie wygladam lepiej jak zwykly bialy czlowiek bez pojecia o swiecie i zyciu i modzie
źródło: image
Pobierz

Tylko mnie trwozyloby wziecie kredytu na taka kwote przy takich zarobkach jeszcze majac dziecko?
#nieruchomosci #kredythipoteczny #inflacja #gospodarka #ekonomia
źródło: comment_1641724303HVzrop7eFcwk5SBPT1b9LC.jpg
Pobierz@WWAldas: chyba głównie w wojewódzkich ma się te 3/3.5. W powiatowych jak patrzyłem z ciekawości i podpytalem znajomych to od minimalnej do 2700 max. I to nie praca na tasmie. Po prostu wykopki z it zyja w szklanej bance, ze oni i ich koledzy to minimum 5k i tak kazdy zarabia
@Deykun: Nikt ich nie opluwa, tylko opluwa ich GŁUPOTĘ. To zasadnicza różnica.
@Emble: To niech kupi w jakimś innym mieście niż najdroższa Warszawa, Kraków, Gdańsk czy Wrocław. Ojej, ale wtedy to już nie będzie "godne rzycie"?
Ten zwrot z godnym życiem to już jest tak przerobiony że głowa boli- bo "godne życie" i cyk, "ci się należy" mieszkanie w warszawie, nowe auto i wakacje 2-3x w roku, tak? Zarób sobie
@rimyi: Nie ma obiektywnej odpowiedzi na takie pytanie. Mogę jedynie mówić za siebie. W moim wypadku przelicznik jest prosty. Jeśli kredyt do roku to do 15% miesięcznych dochodów. Jeśli powyżej roku do 10%. Czemu? Bo wiem, że eldorado w mojej branży może się skończyć, bo może