nutka-instrumentalnews nutka-instrumentalnews 08.01.2022, 19:34:15 0 + Mirki czy taki wynalazek grażynowy ma szanse w codzienności.. nowy ład nowe obowiązki..#biuro #battlestation #biurko #design źródło: comment_1641670419a5qHbdhqzAkjcmjcjYOG5W.jpg Pobierz
typ_z_internetu_pro typ_z_internetu_pro 08.01.2022, 19:39:27 0 + @nutka-instrumentalnews: nie czaję... że co - z ołówka możesz rozwinąć kalendarz/papier milimetrowy -> gdzieś to już widziałem, ale po co to komu?
nutka-instrumentalnews nutka-instrumentalnews 08.01.2022, 20:00:11 0 + @typ_z_internetu_pro: idziesz do mrówki psb i piszesz sobie nową inflacyjną cenę z dzisiaj wyrywać kawałek karteczki jak z papieru toaletowego..widzisz drugiego Mirka piszesz mu nowy telefon lub coś na kalce obok i dajesz Grażynie i widzisz Sebe hydraulika pokazujesz mu na papierze milimetrowym jak ma pospawać furtkę i gdzie..tanie i praktyczne jak nowy ład..?
typ_z_internetu_pro typ_z_internetu_pro 08.01.2022, 20:07:14 0 + @nutka-instrumentalnews: nawet spoko, ale trochę przerost formy nad teścią, podobne coś już jest i chyba nie jest zbyt popularne:https://www.empik.com/dlugopis-sciaga-czarny-gadget-master,p1263525525,szkolne-i-papiernicze-pJako praktyczne rozwiazanie może się nie sprawdzić, ale jako żart/marketing może się udać
nutka-instrumentalnews nutka-instrumentalnews 08.01.2022, 22:54:37 0 + @typ_z_internetu_pro: miałem to na studiach, to lipa.. jeżeli już to dobrze dać żyłkę do rozwijania..mój jest lepszy możesz pisac bez niczego więcej (tutaj sie nie da pisac jednoczenie tym samym długopisem)każdy inżynier i budowlaniec powinien takie cos miec w kieszeni obok miarki :-)
typ_z_internetu_pro typ_z_internetu_pro 09.01.2022, 01:57:39 0 + @nutka-instrumentalnews: No to rzeczywiście może się udać. Próbuj, działaj, szukaj ;) trzymam kciuki
#biuro #battlestation #biurko #design
źródło: comment_1641670419a5qHbdhqzAkjcmjcjYOG5W.jpg
Pobierzwidzisz drugiego Mirka piszesz mu nowy telefon lub coś na kalce obok i dajesz Grażynie
i widzisz Sebe hydraulika pokazujesz mu na papierze milimetrowym jak ma pospawać furtkę i gdzie..
tanie i praktyczne jak nowy ład..?
https://www.empik.com/dlugopis-sciaga-czarny-gadget-master,p1263525525,szkolne-i-papiernicze-p
Jako praktyczne rozwiazanie może się nie sprawdzić, ale jako żart/marketing może się udać
mój jest lepszy możesz pisac bez niczego więcej (tutaj sie nie da pisac jednoczenie tym samym długopisem)
każdy inżynier i budowlaniec powinien takie cos miec w kieszeni obok miarki :-)