Wpis z mikrobloga

Jestem przerażony ilu narkomanów wyhodował ten kraj przez ostatnie 20 lat, zróbmy mały test - Jeśli masz jakiegoś znajomego który ćpa daj plusa, jeśli walisz krechy regularnie również.Generalnie jakikolwiek twardy n------k, nie liczę zioła chyba, że palisz regularnie.

#pytanie
Lemon_cheese - Jestem przerażony ilu narkomanów wyhodował ten kraj przez ostatnie 20 ...

źródło: comment_1641587715z2gOVPy5uqdnyMsrgMuyGs.jpg

Pobierz
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lemon_cheese sam pijesz a-----l? Czym się różni cpanie od picia? Zapewne masz w głowie obraz ćpuna degenerata który zawala całe życie ale tak samo działa alkoholizm. Porównaj imprezowe używanie alko do imprezowego używania narkotyków. Lub do spędzenia wieczorów z tymi z tym. Do ćpania parę razy w roku do picia parę razy w roku.
  • Odpowiedz
@tylkostrimi: j.w.

Post odnosił się do "narkotyków" ich potocznego jak rozumiem znaczenia. Trawka się zalicza. Ty mówisz o substancjach psychoaktywnych.

@TantnisKrzyzowiaczek:

Taka kategoryzacja nie ma sensu. A-----l jest narkotykiem, w dodatku, jeśli dzielić n-------i na twarde i miękkie to
  • Odpowiedz
@TantnisKrzyzowiaczek:

Nie zmienia to faktu, że pijąc a-----l bierzesz n-------i. Nie próbuję cię przekonać, że to jest złe ani, że masz również próbować inne n-------i.

Próbuję jedynie cię przekonać, co do tego, że wcale nie jesteś "czysty" od narkotyków. Bierzesz po prostu tylko jeden z nich, co do którego istnieje społeczna akceptacja, więc nikt cię nie nazwie ćpunem.

Jeśli natomiast gardzisz ćpunami, a nie odczuwasz tego samego w stosunku do
  • Odpowiedz
@tylkostrimi: jestem różowa!

Nie zmienia to faktu, że pijąc a-----l bierzesz n-------i.

Nie, ktoś, kto pije a-----l przyjmuje substancję psychoaktywną. To ty rozszerzasz rozumienie tego pojęcia. Obecnie sytuacja jest taka, że nie jest to traktowane jako n------k.

A o ćpunach i pogardzie to już spuszczę zasłonę milczenia...
  • Odpowiedz
@Szarobury_drut_kolczasty: gdy jesteś uzależniony od zioła, twój świat zmniejsza. jedyne punkty na mapie to dom, praca, typ co sprzedaje temat. dodatkowo robisz wszystko po najmniejszej linii oporu co po dłuższym czasie ( ja codziennie pale od 5 lat) wpływa na wszystkie aspekty życia tj. zaniedbujesz znajomosci, prace, codzienne palenie odbija sie na finansach, nie rozwijasz się w żaden sposób bo Ci się nie chce, wszystkie problemy odsuwasz na później. każdy
  • Odpowiedz