Aktywne Wpisy

SoplicaTadeusz +80
Zastanawiam się czy gdybym zamontował sobie kamerkę w samochodzie to w przypadku zarejestrowania jakiegoś łamania przepisów na drodze mogę to zgłosić na policję? Tzn czy moje nagranie z kamerki może być wykorzystane jako podstawa do ukarania np. jakiegoś idioty wyprzedzającego na ciągłej? Zainspirował mnie do tego komentarz @cwlmod który chwali się i jest bardzo dumny ze swojego łamania przepisów i narażania życia niewinnych osób na niebezpieczeństwo. Gdybym mógł pomóc ukarać chociaż
źródło: temp_file2210496656479150415
Pobierz
Ballabird +927

#pytanie
źródło: comment_1641587715z2gOVPy5uqdnyMsrgMuyGs.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Lemon_cheese: Przecinek w takim wyrażaniu stawia się przed "chyba".
@LisiaRumba: tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) wszyscy znamy te teksty
@bronislaw_wolnicki: jeśli już to "brałaś". Post odnosił się do "narkotyków"
@TantnisKrzyzowiaczek:
Taka kategoryzacja nie ma sensu. A-----l jest narkotykiem, w dodatku, jeśli dzielić n-------i na twarde i miękkie to
Nie zmienia to faktu, że pijąc a-----l bierzesz n-------i. Nie próbuję cię przekonać, że to jest złe ani, że masz również próbować inne n-------i.
Próbuję jedynie cię przekonać, co do tego, że wcale nie jesteś "czysty" od narkotyków. Bierzesz po prostu tylko jeden z nich, co do którego istnieje społeczna akceptacja, więc nikt cię nie nazwie ćpunem.
Jeśli natomiast gardzisz ćpunami, a nie odczuwasz tego samego w stosunku do
Nie, ktoś, kto pije a-----l przyjmuje substancję psychoaktywną. To ty rozszerzasz rozumienie tego pojęcia. Obecnie sytuacja jest taka, że nie jest to traktowane jako n------k.
A o ćpunach i pogardzie to już spuszczę zasłonę milczenia...
Ups.
źródło: comment_16416356008jtb2cisaGoUebpXfWFHfD.jpg
Pobierz@zuczek_blyskawica: Po co się wkręcać na noc codziennie wieczorem? xD Walić konia i siedzieć na mirko do rana?