Wpis z mikrobloga

Jestem przerażony ilu narkomanów wyhodował ten kraj przez ostatnie 20 lat, zróbmy mały test - Jeśli masz jakiegoś znajomego który ćpa daj plusa, jeśli walisz krechy regularnie również.Generalnie jakikolwiek twardy n------k, nie liczę zioła chyba, że palisz regularnie.

#pytanie
Lemon_cheese - Jestem przerażony ilu narkomanów wyhodował ten kraj przez ostatnie 20 ...

źródło: comment_1641587715z2gOVPy5uqdnyMsrgMuyGs.jpg

Pobierz
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zuczek_blyskawica: oczywiście, że tak być moze. Ale np na z trawa miałem ogromny problem. Jarałem codziennie i nie mogłem przestać. Feta? M------n? Miałem krótki epizod. Jeżeli raz na rok ktoś posypie na imprezie to się poczęstuje, ale to tyle. Nie ciągnie mnie.
Zależy od osoby, ale wybielać trawy nie można
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Lemon_cheese: znam jednego gościa co ćpa i to jest tragedia. Gościu jest wiecznie odklejony i bredzi rzeczy które często tylko sam rozumie. Szkoda, że znajomość tylko internetowa bo wcześniej był w miarę do zniesienia, a tak może chociaż do rozumu by na żywo mu się przemówiło.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Lemon_cheese: wyjedź np do takiego UK
Przerazisz się jak łatwy pieniądz i dostępność narkotyków zrobiły z ludzi ćpunów.

Niektórzy co tutaj mieszkają po 5-7 lat nie mają nawet dychy na koncie. A nasmigani a--------a bądź jointem w ryju biegają cały czas. Nie mówią o piwie bo to nieodłączną część ich życia.
Jak patrzę na ich fotki na fb I porównuje do ich aktualnych mord to wyglądają jak by się postarzeli
  • Odpowiedz