Aktywne Wpisy

Megasuper +8
Zmiana na lepsze czy gorsze?
źródło: temp_file5455222203552683177
Pobierz
dsomgi00 +60
Jakiś sojak się zesrał, że chłop się źle ubrał na randke, a kobitka niby odstrzelona jak bóstwo xD. Typ ma normalną polóweczke, krótkie jeansowe spodenki to w co miał się o-----ć, w smoking żeby pod parasolkami z panienką wypić p--o i zjeść pizze?
#randkujzwykopem #modadamska #modameska
#randkujzwykopem #modadamska #modameska
źródło: Bez tytułu
Pobierz

Nowe mandaty przyniosą chyba rewolucję na naszych drogach.
Jakie macie odczucia w innych miastach? #drogi #prawo #motoryzacja
Na temat mandatów nie mam zdania, dyskusja czysto teoretyczna.
Jak na razie to pierwszeństwo dla pieszych skutkuje zwiększoną ilością dzbanów, wchodzących na jezdnię nawet nie patrząc, czy coś jedzie a oby ten taryfikator nie spowodował tego, co kilkanaście lat temu w Czechach, czyli jazdy 30 przez wiochy, 50 poza i używaniem kierunkowskazu na zakrętach,
Jeśli będzie to będzie większy spokój a jeśli skończą się żniwa i wszystko wróci do normy to nie liczę na znaczną poprawę
Autostrada? W sumie 120 wystarczy osobówką do spokojnej jazdy, a 140 wystarczy żeby wyprzedzić większość aut. I nikt światłami nie świeci na lewym pasie.
Oczywiście dalej
@Warzywo: Ja tam za to zauważyłem że samochody nagle zaczęły się zatrzymywać przed przejściem ( ͡°
@AndyMendy: Co za brednie. Zadałeś sobie trudu i sprawdziłeś jakie są "zyski" z mandatów? Wiesz jaka jest ściągalność mandatów? Patrząc na ostatnie lata w dużym uproszczeniu
@batq: tu i ówdzie , przez jakiś czas. potem wzrośnie intensywność użycia Yanosika :)
Przed ich wprowadzeniem mój ulubiony gatunek pieszego to panie, które najpierw wpychały wózek z dzieckiem na jezdnię, samymi będąc na chodniku, a potem rozglądały się, czy może nie wpychają go