Wpis z mikrobloga

Rdr 2 to dla mnie najlepsza gra w historii i coś czuję, że nawet potencjalne GTA 6 tego nie zmieni. Niesamowite jest to, ze 3 lata po premierze żadna produkcja jeszcze nie zbliżyła się do tego arcydzieła. Soundtrack, fabuła, świat dopracowany do każdego najmniejszego detalu, idealnie wyważenie między realizmem rozgrywki a arcadem, warstwa wizualna, która moim zdaniem do tej pory pozostaje najlepsza na rynku, kapitalna fabuła. Przegrane mam już 1200 godzin a w dalszym ciągu odpalam RDR’a przynajmniej raz w tygodniu by przez 30 minut pojeździć sobie na koniu i upolować parę zwierząt (sprawia mi to większa satysfakcję niż przechodzenie nowych gier AAA, robionych na jedno kopyto xD). Ta gra wyprzedziła swoje czasy i wątpię żeby cokolwiek w najbliższych latach ją przebiło.
#rdr2 #gry #ps5 #ps4 #pcmasterrace
Skonek248 - Rdr 2 to dla mnie najlepsza gra w historii i coś czuję, że nawet potencja...

źródło: comment_1641074637Gyil7LaPZBu3UBgYAgFlRq.jpg

Pobierz
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Skonek248: mimo wszystko nie jest to gra dla wszystkich i właśnie z tego powodu jestem niesamowicie dumny, że ją stworzyli, bo nie oszukujmy się - jest spora szansa, że była to ostatnia taka gra w tym wieku
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Skonek248: osobiście nigdy nie grałem w żadną część. Pewnie w przyszłości kiedyś z ciekawości zagram ale to nie moje klimaty i wątpię czy polowanie oraz jazda na koniu to coś co miałoby mi się spodobać.
  • Odpowiedz
  • 0
@Skonek248 Nie gtalem jeszcze bo klimat dzikiego zachodu mi nie smakuje, ale zagram jak tylko wyssam wszystkie soki z Wiedzmina 3. Moj kolega kupił to synom pod choinkę kiedyś i co wracał do domu z pracy to mówił"znowu jeździcie na tym koniu? Że Wam się to nie nudzi..." Coś w fym jest.
  • Odpowiedz
@Skonek248: A ja ciągle nie mogę się wciągnąć w tę grę. Najpierw przypadkowo zacząłem grać w Online i w ogóle mnie nie wciągnęło. Przez wiele miesięcy do niej nie wracałem. Potem w końcu siadłem, zrobiłem pierwszą misję (z ratowaniem gościa w górach i zabijaniem wilków), już bardziej mnie wciągnęła, ale znowu odłożyłem ponad miesiąc temu i nie chce mi się wracać.

Domyślam się, że w grze przyjdzie taki etap, że
  • Odpowiedz
@Skonek248 ja kończyłem główną fabułę ze łzami w oczach... żona nie mogła zrozumieć dlaczego chodziłem smutny, dobity przez 2 dni - przecież dostałem od niej na urodziny grę na którą czekałem tyle lat. Ona tego nie zrozumiała jak jej powiedziałem...
  • Odpowiedz
@United o czym ty mówisz, questy w wiedźminie możesz skończyć na 5 różnych sposobów, możesz pominąć nawet kolejność questów głównych i zignorować np quest z baronem i to wszystko jest przewidziane i możliwe. Na YT jest mnóstwo kanałów testujących najbardziej absurdalne opcje i wszystkie są przewidziane
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Skonek248: ja właśnie zacząłem. Po rdr na x360, rdr2 na xsx to jest po prostu kosmos. Jednak nie warto kupować każdej generacji konsol. Dzięki temu mam jeszcze parę tytułów, które już nie wyszły na klocka.
  • Odpowiedz