Wpis z mikrobloga

Rdr 2 to dla mnie najlepsza gra w historii i coś czuję, że nawet potencjalne GTA 6 tego nie zmieni. Niesamowite jest to, ze 3 lata po premierze żadna produkcja jeszcze nie zbliżyła się do tego arcydzieła. Soundtrack, fabuła, świat dopracowany do każdego najmniejszego detalu, idealnie wyważenie między realizmem rozgrywki a arcadem, warstwa wizualna, która moim zdaniem do tej pory pozostaje najlepsza na rynku, kapitalna fabuła. Przegrane mam już 1200 godzin a w dalszym ciągu odpalam RDR’a przynajmniej raz w tygodniu by przez 30 minut pojeździć sobie na koniu i upolować parę zwierząt (sprawia mi to większa satysfakcję niż przechodzenie nowych gier AAA, robionych na jedno kopyto xD). Ta gra wyprzedziła swoje czasy i wątpię żeby cokolwiek w najbliższych latach ją przebiło.
#rdr2 #gry #ps5 #ps4 #pcmasterrace
Skonek248 - Rdr 2 to dla mnie najlepsza gra w historii i coś czuję, że nawet potencja...

źródło: comment_1641074637Gyil7LaPZBu3UBgYAgFlRq.jpg

Pobierz
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Megawonsz_dziewienc: Mój PC bez problemu uciągnie RDR2 ale jakoś złe mi się gra na PC. Wole jednak konsole. RDR2 zakupiłem na XSX, ale niestety w 30 klatkach nie dałem rady tego tytułu ograć a szkoda bo podobno świetna gra. Być może R* kiedyś wypuści łatkę/fps boost, ale to juz raczej będzie dodatkowo płatne
  • Odpowiedz
@Cernold: przeszedlem rdr2, wiedzmina nabilem 40 godzin i czekam na next gen patch i owszem wiedzmin to tez swietna gra ale na boga..do rdr2 nie porównójmy tego bo to nie ta liga jesli chodzi o swiat, detale itp itd
  • Odpowiedz
@needer no wiem wiedźmin wyższa liga, a red dead to takie tam żeby pograć, nic ciekawego się nie dzieje, obóz co parę godzin przyniesie się i tyłe. Widzisz kogoś na czerwono zdejmiesz jedną kulą
  • Odpowiedz
@Skonek248: Ja przeszedlem 2 raz jakis miesiac temu i ogolnie sie zgadzam. Tylko ta gra stoi historia i otwartym swiatem. Brak roznorodnosci w glownym wątku az poraza. Jedz gdzies-strzelaj do zlych- uciekaj na koniu i zabij tych ktorzy w ciebie strzelaja. Niestety bronie tez nie sa najmocniensza strona tej gry.
Moze wywolam tym gownoburze, ale jak dla mnie gta v single player jest najlepsza gra ever. Historia, klimat i roznorodnosc,
  • Odpowiedz
@Skonek248: zrobiłem wiedzmina 3 na 100% mam w nim ponad 200h ale przy rdr to on jest średniak. Same misje poboczne jak farma aberdeech czy jak się to posało czy seryjny morderca albo misja w butcher creek czy szukanie Kevina kładą połowę wiedźmina. Nie hejtuję wiedźmina uważam go za bardzo dobrą grę bawiłem się zacnie przy nawet samym gwincie czy zleceniach wiedźmińskich ale jednak rdr2 względem rozbudowania czy też fabuły
  • Odpowiedz
@Skonek248: człowieku masz racje, nie było lepszej gry o mam wrażenie ze ciężko o lepsza będzie. Gra na której 37 letni chłop płakał jak dziewczynka -żaden film tego nie potrafi. Scenariusz godzien Oskarów, muzyka godna Oskarów, gra godna nieba, zaraz obok Quake i Halflife ;)
  • Odpowiedz
@Cernold: Wiedźmin to dobra gra to prawda ale bardzo dużo jest rzeczy który sztucznie zapychają grę. Ja zanim trafiłem do Nowigradu to wynudziłem się strasznie (wiadomo oprócz questa z baronem bo to majstersztyk, i może ten z tym drzewem z sercem). Potem jest Skelige czyli nudny Skyrim 2. Na szczęście potem sie rozkręca a dodatki są 10/10. Ale gra kuleje też na braku wyborów które mają wpływ na rozgrywkę, strasznie
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@P4tryxus: to chyba dość oczywiste, że modele przeciwników będą bardziej dopracowane w skradance, która w zasadzie mogłaby się dziać w jakimś korytarzu bo nie bardzo wiem co miałeś na myśli mówiąc o półotwartych poziomach

Ofc obie gry przeszedłem i obie bardzo mi się podobały - po prostu to inne doświadczenia
  • Odpowiedz