Wpis z mikrobloga

• 3505
Pamiętam że jak byłem mały i dostawałem karę na komputer to gdy nikogo nie było w domu odpalałem tibijke i normalnie grałem. Siostrunia konfitura miała zwyczaj po szkole sprawdzać czy monitor(jeszcze ten z dupą) jest ciepły żeby szybko donieść mamusi że grałem. Niestety nie przewidziała mojego sprytu, gdy wiedziałem że za 5min wraca ze szkoły szybko na monitor kładłem frytki z zamrażarki przez co plastikowa obudowa w moment robiła się zimna
#200iq
#gry #tibia #dziecinstwo
  • 136
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@K_eM1 ja się biłam z bratem nawet całkiem niedawno xD wrzucałam mu psa do pokoju żeby ten go wyprowadził, kradłam mu cukierki, zostawiałam go na pastwę ciotek na imprezach rodzinnych, ale nigdy nie kablowałam. Czuje się dobrą siostra ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@croppz: wystarczyło zalogować się na domyślnie niewidoczne konto "administrator" które było bez hasła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@K_eM1: mi kiedyś mama kazała przygotować wszystko do założenia hasła do komputera. Założyła wtedy hasło do BIOSa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Hehe. Mi matka zabierał kabel zasilający od kompa, za kare, zebym nie grał. Nie ogarniała, że taki sam kabel jest jeszcze przy drukarce i innych urządzeniach
  • Odpowiedz
@K_eM1: mi kiedyś dali karę na komputer w postaci zablokowanego internetu i był dostępny tylko przez jakiś czas, zazwyczaj godzina dwie dziennie, żebym mógł przecież odrobić prace domowe ( ͡° ͜ʖ ͡°) (router to Orange Box o ile dobrze pamietam). Nie wiedzieli jednak, że wystarczy zmienić adres MAC płyty głównej i router traktował komputer jako inne urządzenie / podpiąć telefon przez USB i zrobić udostępnianie internetu
  • Odpowiedz
Mi w Biosie ojciec ustawił raz hasło, to wyciągnąłem bateryjkę z płyty głównej, żeby zresetować ustawienia biosu i ustawiłem własne hasło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@K_eM1: kurde, pamietam ze jak mialem kare na kąkuter i gralem tibie jak uzalezniony cpun i mama wracala szybciej z pracy czy cos to szla szybka odcinka od prądu i ksiazka do reki xD pozniej trzeba bylo odrabiac... piekne czasy
  • Odpowiedz
Za gnoja mama zabierała moim braciom kabel zasilający od PC i go chowała. Bracia 200IQ ogarneli, że taki sam kabel mamy do tostera i jego używali. Mama przez jakiś czas nie mogła zrozumieć czemu komputer jest ciepły, mimo że kabel leżał tam gdzie go chowała - do dnia gdy bracia zapomnieli odłożyć kabla a mamie zachciało się tostów
  • Odpowiedz