Wpis z mikrobloga

• 3505
Pamiętam że jak byłem mały i dostawałem karę na komputer to gdy nikogo nie było w domu odpalałem tibijke i normalnie grałem. Siostrunia konfitura miała zwyczaj po szkole sprawdzać czy monitor(jeszcze ten z dupą) jest ciepły żeby szybko donieść mamusi że grałem. Niestety nie przewidziała mojego sprytu, gdy wiedziałem że za 5min wraca ze szkoły szybko na monitor kładłem frytki z zamrażarki przez co plastikowa obudowa w moment robiła się zimna
#200iq
#gry #tibia #dziecinstwo
  • 136
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@K_eM1: Mi kiedyś zabrali kabel od zasilacza i schowali. Sprytny ja pożyczyłem od sąsiada informatyka drugi i używałem go przez dłuższy czas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@croppz: Mi zakładali hasło na BIOSIE, ale wyciągałem baterię z PC i je resetowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Potem zabrali mi myszkę, ale w Wowa nauczyłem się grać na samej klawie, zabrali kabel od monitora, to wytargałęm z jakiegoś pudła drugi. Ehhhhh.
  • Odpowiedz
Mi nic takiego nie robi oprócz zabrania kabla (miałem trzy zapasowe od starszych pc). Monitor był sprawdzamy ale kładłem zamrożone mięcho ( ͡° ͜ʖ ͡° )*: i już był chłodny. Haseł itp nie zakładali ponieważ kompletnie nie ogarniali kompa. Teraz ledwo olx stary potrafi włączyć. Stracił też kilka stów przez scam na olx (matka go przestrzegała ze to oszustwo) ja przyznałem, że
  • Odpowiedz
  • 7
@K_eM1: wyciąłem dziurę w okładce książki będącej na półce nad klawiaturą, włożylem tam telefon z nagrywaniem. Następnie zobaczyłem na nim, jak stary wpisuje hasło do kompa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Ulyssos
@K_eM1 kurła same MakGajwery się znalazły. Już wiem skąd wzięli się fachowcy z elektrody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz