@HrabiaTruposz: teraz mamy nieco inną odmianę socjalizmu - w PRL miałeś plany nawet 30-letnie, w III RP masz plany półroczne - na pół roku do wyborów ( ͡°͜ʖ͡°)
@wiatrodewsi: @dac_oficjal: ale mnie zawsze irytuje to #!$%@? „chyba nie jadłeś dobrze zrobionego [wstaw nazwę gównopotrawy], to trzeba umieć przygotować”.
A wiecie, ze jak weźmiecie np. jakąkolwiek inną rybę, która naturalnie nie ma posmaku kału, i też ją dobrze przygotujcie, to będzie jeszcze lepsza? (✌゚∀゚)☞
@Boss86: Dzisiaj się przekonałem ze karp nie jest zły (oprócz tego ze ma ości). Ciotka mi kazała plat wyczyścić, wymoczyć przez godzinę w zimnej wodzie, później wtrzeć w niego sól, pieprz, pokrojona cebule, ziele angielskie, liście laurowe i sok z cytryny. Zostawić to na cała noc przykryte w lodowce i na następny dzień usmażyć na patelni. W ogóle nie czułem smaku mułu (ʘ‿ʘ)
źródło: comment_1640330653VcVGzJeUxwgJAPEXbrbY0V.jpg
Pobierz@moll: Nie byłbym tego taki pewien ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wiecie, ze jak weźmiecie np. jakąkolwiek inną rybę, która naturalnie nie ma posmaku kału, i też ją dobrze przygotujcie, to będzie jeszcze lepsza? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Choir: dobrze zrobiony karp > większość normalnie przyrządzonych ryb