Aktywne Wpisy
WielkiNos +224
Nasze polskie dzieci boją się jechać do szkoły, bo lewactwo sobie urządziło pomoc dla pokrzywdzonych nielegalnych imigrantów niewiadomego pochodzenia.
Wszystkim członkom tych organizacji, które ich tu sprowadzają powinno się zawieźć tych ludzi do domów. Pomogli im się przedostać niech się sami nimi zajmują.
#imigranci #bekazlewactwa #takaprawda
Wszystkim członkom tych organizacji, które ich tu sprowadzają powinno się zawieźć tych ludzi do domów. Pomogli im się przedostać niech się sami nimi zajmują.
#imigranci #bekazlewactwa #takaprawda
wuwuzela1 +1
MEDI Mirabelki i Mirki
Czy to sie kwalifikuje do szycia?
Przedwczoraj się dziabnałem nożem
Wczoraj u lekarza rodzinnego zapomniałem pokazać
Zrośnie sięczy na SOR z tym trzeba czy moze NPL wystarczy ?
#zdrowie #medycyna #pogotowie #chirurgia #lekarz #lekarzpoz #ratownikmedyczny #ratownictwo #ratownicy
Prośba o niewypowiadania się użytkowników nie wywodzących się ze służby zdrowia.
Czy to sie kwalifikuje do szycia?
Przedwczoraj się dziabnałem nożem
Wczoraj u lekarza rodzinnego zapomniałem pokazać
Zrośnie sięczy na SOR z tym trzeba czy moze NPL wystarczy ?
#zdrowie #medycyna #pogotowie #chirurgia #lekarz #lekarzpoz #ratownikmedyczny #ratownictwo #ratownicy
Prośba o niewypowiadania się użytkowników nie wywodzących się ze służby zdrowia.
#zametr #nieruchomosci #warszawa #mieszkanie
@remul: nie wiem gdzie jechałeś ale ja na przedmieściach #!$%@? nie raz dostałem
I wolę kupić tu mieszkanie, niż w takiej oddalonej o 25km Zielonej Górze i codziennie dojeżdżać te 30minut.
Na samym mieszkaniu jestem 100-150k do przodu.
Polecam Nową Sól, jeżeli ktoś chce uciec z dużego miasta.
@masz_fajne_donice: Więc, jak widać, nie można tego zaliczyć ani do plusów, ani minusów za mieszkaniem w mieście.
Bardziej chodziło mi o to że będąc u ziomków na przedmieściach mogłem zawsze przenocować i tym samym nie szlajałem się po nocy po "obcej" okolicy. A to, jak wszyscy dobrze wiemy, znacznie zmniejsza ryzyko dostania #!$%@?. ( ͡° ͜ʖ ͡
@tombotronik-piaszczeski: Bez przesady. Jak się człowiek ogarnie i nauczy jeździć po Warszawie to i tak jest szybciej niż zbiorkomem. A do tego nikt Ci nie śmierdzi w autobusie, możesz sobie muzyki posłuchać. Zawsze miejsce siedziące... No, drożej jest, ale mimo wszystko szybciej. Grunt to mieć ogarnięte miejsce parkingowe w okolicy roboty i już w zasadzie nie
Nawet dla osoby która nie szuka nieruchomości, daje fajny wgląd w to jak się ceny kształują w poszczególnych miejscach czy blokach które znam. Otwiera oczy na to jak bardzo ludzie popłynęli (przynajmniej w moim mniemaniu) z cenami w pewnych okolicach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no co za przypadek ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie wiem ile masz lat, ale dla mnie wyjście do kina przestało być atrakcją. Poza tym ja pracuje zdalnie przez 80% czasu, więc mógłbym mieszkać nawet 100 km od Warszawy.
Poza tym sklepy to i ja mam, no bez jaj xD
@Nie_jezdze_taksowkami: Takie gadanie jest idiotyczne... Czemu Wykopki nie potrafią zrozumieć, że po
@Nie_jezdze_taksowkami: Widzisz, życie w mieście to nie tylko dojazdy do pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak mieszkałeś gdzieś daleko od centrum, więc na tygodniu cały dzień tylko praca-dom-praca-dom a w weekend piwko przed TV, bo nie możesz ruszyć palcem po cotygodniowej harówce i dojazdach, to jakoś mnie nie dziwi, że ci się nie podobało...
Widać,
@Nie_jezdze_taksowkami: Ale dociera do ciebie, ze nie każdy chce żyć tak jak ty?