Podsumowanie prawie 3 miesięcy bez pracy Jak niektórzy wiedzą zrezygnowałem z pracy w #it #testowanieoprogramowania by bawić się w #bojowkapiekarska w #belgia Piekę od lat, lubię to a nie chciałem już pracować na cały etat a że nie znalazłem nic na pół lub mniej to na razie mam przerwę. Piekę 3x w tyg, mam strone na FB, nie dużo bo ok 1600 lajków i jakoś muszę powiedzieć się to kręci Najlepszy byl jak na razie październik, ok 6000 przychodu. Z listopada odpadło mi 10 dni bo wyjazd, ale przychody spadły o ok 40 proc. Czyli więcej niż procentowo bym się spodziewał W grudniu jak będzie ciężko wyczuć, ale pewno max 3000-4000 wpadnie bo z jednej strony święta i więcej zamówień ale z drugiej sporo ludzi pewno wyjedzie
Tak więc finansowo dużo gorzej niż praca na etat ale z drugiej strony pracuje niewiele, mam mnóstwo czasu dla rodziny i dla siebie Polecam ten stan
@apneawykopek nie. Tutaj stawki na umowę o pracę są małe ale na kontrakt są wysokie. Ja miałem ponad 600 euro netto dziennie. Mój manager zarabiał na umowie 2500 netto. No żal trochę;). A ja już 40+ więc sporo expa mam.
Robiłem trochę manuali, dużo automaty (UFT, nie znam Javy, jestem debilem it). I trochę leadowania ale mało ostatnimi czasy
@wykopowy_brukselek: Jak amsz rfanpage to daj linka :) Zrezygnować z 600euro dniówki...szanuję, ja pracując w banku tyle miesięcznie nie mam w przeliczeniu ( ͡°͜ʖ͡°)
@porterhouse ile miałem? Ej no żona zatrudniała czasem speców z 1000 i więcej dziennie. Ale fakt, średnio 400-650 było Ja 14 lat tak pracowałem Zacząłem 340 Potem 475. Potem 500 i 590 i skończyło się na 605
@NieBendePrasowac tak. Zwykły. Ale to netto ale b2b. Więc podatki trzeba zapłacić. Ja znam tylko UFT i soapui. Nic nowszego. Żadnej javy, python, no nic. Selenium to dla mnie magia, Jenkins, jmeter. Nic nie umiem Ja lubilem te pracę ale nie jestem zapalonym człowiekiem it
nie no jak czytam wykop, to wychodzi ze zarabia sie tutaj wiecej niz na zachodzie, gdzie nie mamy zadnego duzego korpo, a jestesmy tania sila robocza dla nich
Jak niektórzy wiedzą zrezygnowałem z pracy w #it #testowanieoprogramowania by bawić się w #bojowkapiekarska w #belgia
Piekę od lat, lubię to a nie chciałem już pracować na cały etat a że nie znalazłem nic na pół lub mniej to na razie mam przerwę.
Piekę 3x w tyg, mam strone na FB, nie dużo bo ok 1600 lajków i jakoś muszę powiedzieć się to kręci
Najlepszy byl jak na razie październik, ok 6000 przychodu. Z listopada odpadło mi 10 dni bo wyjazd, ale przychody spadły o ok 40 proc. Czyli więcej niż procentowo bym się spodziewał
W grudniu jak będzie ciężko wyczuć, ale pewno max 3000-4000 wpadnie bo z jednej strony święta i więcej zamówień ale z drugiej sporo ludzi pewno wyjedzie
Tak więc finansowo dużo gorzej niż praca na etat ale z drugiej strony pracuje niewiele, mam mnóstwo czasu dla rodziny i dla siebie
Polecam ten stan
Zdjęcie z pieczenia dziś;)
Robiłem trochę manuali, dużo automaty (UFT, nie znam Javy, jestem debilem it). I trochę leadowania ale mało ostatnimi czasy
W Polsce otworzyć działalność to masakra jest.
Niech Ci się (u)piecze.
Dzięki;)
Ja nocek nie robię ale wysypaic też się nie wysypiam;)
Zrezygnować z 600euro dniówki...szanuję, ja pracując w banku tyle miesięcznie nie mam w przeliczeniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja 14 lat tak pracowałem
Zacząłem 340
Potem 475. Potem 500 i 590 i skończyło się na 605
Ja lubilem te pracę ale nie jestem zapalonym człowiekiem it