@Morritz: Ja rozumiem, ze nachodzcy chca sie wedrzec. Ale zeby we wlasnym kraju robic za piata kolumne, to trzeba byc nie miec zadnej godnosci. Tfu na te wszystkie hieny dziennikarskie i pato-celebrytow
@Slomek: @nietrolluje: @Mistrszzz: to jest materiał jeszcze sprzed stanu wyjątkowego i tu tvn faktycznie spinał dupę, że bez żadnej podstawy nie przepuszczają ich do granicy bo tak. Więc akurat co do tego materiału nie był bym taki krytyczny.
@Slomek: dziennikarze byli na wojnach i robili relacje. Powini tam wejść i relacjonować. To tylko stanik wyjątkowy. A nie wpuszczają ich bo władza ma coś do ukrycia
absolutne bezprawie xd ekipa zkamerami wbija na terytorium działań w stanie nadzwyczajnym, absolutne bezprawie haha
@Slomek: To było przed stanem nadzwyczajnym dzbanie. I jak typowy prawacki bezmózg cieszy japę, pochwalając bezprawne działania służb na polityczne zlecenie pis. A potem będzie ryk i płacz tych samych dzbanów, bo szczepionka, bo palują ała ale jak to, dlaczego?
absolutne bezprawie xd ekipa zkamerami wbija na terytorium działań w stanie nadzwyczajnym, absolutne bezprawie haha
@Slomek: Dziennikarze są na frontach wojennych odkąd wynaleziono kamerę i aparat, no ale nie w WIELKIEJ BOLZCE, gdzie konflikt to starcie ludzi z innego kontynentu z patykami i cosplayerów z WOT xD
Bezmózgi z wykopu cieszą się że dostają jedynie informacje filtrowane przez rząd i ze strony białoruskiej. Po co coś ma burzyć im światopogląd skoro tak jest wszystko jasne i klarowne.
ekipa zkamerami wbija na terytorium działań w stanie nadzwyczajnym, absolutne bezprawie haha
@Slomek: Ekipy "zkamerami" wbijają na terytoria walk, wojen, klęsk żywiołowych, konfliktów militarnych odkąd pojawił się zawód dziennikarz. No ale lepiej łykać propagandę słońca narodu i jego przydupasów. Niby wykopek taki mądry, a taki głupi ( ͡°ʖ̯͡°)
@Shatter: trochę beka te argumenty o dacie publikacji
dlaczego mam przypuszczać, że ma 3 miesiące a nie miesiąc?
No nie wiem, krótki rękawek czy tampodwiniętą koszula, wszystko zielone , fakt że wojsko nie stoi i nigdy nie stało na granicy stanu wyjątkowego. Trochę logicznego myślenia nie zaszkodzi przed ciśnięciem beki z redaktora tvnu.
Jakby Ci ktoś wysłał przemówienie Hitlera w Berlinie, ale bez daty publikacji, to byś pisał, że niemcy są
Masz materiał jest z 21 sierpnia czyli jeszcze sporo dni przed wprowadzeniem stanu wyjątkowego, a porównanie było adekwatne do tego co piszesz, a masz sporo dłuższy staż jako wykopek ode mnie .
Nie, nie było adekwatne, bo nie sposób odróżnić nagrania z 21 sierpnia do nagrania z 3 września, w przeciwieństwie do nagrania z 1937 względem nagrania z 2021.
Jak sobie chcesz, w każdym razie mi weryfikacja z kiedy pochodzi ten materiał zajęła jakieś 5 min. Podczas gdy ty gadałeś o domysłach, że nie wiesz z kiedy to od 10h. Tak, że umiejętność weryfikacji/szukania info oceniam na 1/10.
-nie
prawdziwy chad
Tfu na tych pajacy
@Shmoikel: Ktoś, z kim rok w wojnę grasz...
@Slomek: Wtedy to nie był teren działań w stanie nadzwyczajnym
@Slomek: dziennikarze byli na wojnach i robili relacje. Powini tam wejść i relacjonować. To tylko stanik wyjątkowy. A nie wpuszczają ich bo władza ma coś do ukrycia
Komentarz usunięty przez autora
@Slomek: To było przed stanem nadzwyczajnym dzbanie. I jak typowy prawacki bezmózg cieszy japę, pochwalając bezprawne działania służb na polityczne zlecenie pis. A potem będzie ryk i płacz tych samych dzbanów, bo szczepionka, bo palują ała ale jak to, dlaczego?
@Slomek: Dziennikarze są na frontach wojennych odkąd wynaleziono kamerę i aparat, no ale nie w WIELKIEJ BOLZCE, gdzie konflikt to starcie ludzi z innego kontynentu z patykami i cosplayerów z WOT xD
@Slomek: Ekipy "zkamerami" wbijają na terytoria walk, wojen, klęsk żywiołowych, konfliktów militarnych odkąd pojawił się zawód dziennikarz. No ale lepiej łykać propagandę słońca narodu i jego przydupasów.
Niby wykopek taki mądry, a taki głupi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Shatter: xDDDDDDDDDD, wiadomo, pasuje do narracji orzeszkowego mózgu wykopka to po co sprawdzać
No nie wiem, krótki rękawek czy tampodwiniętą koszula, wszystko zielone , fakt że wojsko nie stoi i nigdy nie stało na granicy stanu wyjątkowego. Trochę logicznego myślenia nie zaszkodzi przed ciśnięciem beki z redaktora tvnu.
Jakby Ci ktoś wysłał przemówienie Hitlera w Berlinie, ale bez daty publikacji, to byś pisał, że niemcy są
Masz materiał jest z 21 sierpnia czyli jeszcze sporo dni przed wprowadzeniem stanu wyjątkowego, a porównanie było adekwatne do tego co piszesz, a masz sporo dłuższy staż jako wykopek ode mnie .
Jak sobie chcesz, w każdym razie mi weryfikacja z kiedy pochodzi ten materiał zajęła jakieś 5 min. Podczas gdy ty gadałeś o domysłach, że nie wiesz z kiedy to od 10h. Tak, że umiejętność weryfikacji/szukania info oceniam na 1/10.