Wpis z mikrobloga

absolutne bezprawie xd ekipa zkamerami wbija na terytorium działań w stanie nadzwyczajnym, absolutne bezprawie haha

@Slomek: To było przed stanem nadzwyczajnym dzbanie. I jak typowy prawacki bezmózg cieszy japę, pochwalając bezprawne działania służb na polityczne zlecenie pis. A potem będzie ryk i płacz tych samych dzbanów, bo szczepionka, bo palują ała ale jak to, dlaczego?
absolutne bezprawie xd ekipa zkamerami wbija na terytorium działań w stanie nadzwyczajnym, absolutne bezprawie haha

@Slomek: Dziennikarze są na frontach wojennych odkąd wynaleziono kamerę i aparat, no ale nie w WIELKIEJ BOLZCE, gdzie konflikt to starcie ludzi z innego kontynentu z patykami i cosplayerów z WOT xD
ekipa zkamerami wbija na terytorium działań w stanie nadzwyczajnym, absolutne bezprawie haha

@Slomek: Ekipy "zkamerami" wbijają na terytoria walk, wojen, klęsk żywiołowych, konfliktów militarnych odkąd pojawił się zawód dziennikarz. No ale lepiej łykać propagandę słońca narodu i jego przydupasów.
Niby wykopek taki mądry, a taki głupi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Shatter: trochę beka te argumenty o dacie publikacji

dlaczego mam przypuszczać, że ma 3 miesiące a nie miesiąc?

No nie wiem, krótki rękawek czy tampodwiniętą koszula, wszystko zielone , fakt że wojsko nie stoi i nigdy nie stało na granicy stanu wyjątkowego. Trochę logicznego myślenia nie zaszkodzi przed ciśnięciem beki z redaktora tvnu.

Jakby Ci ktoś wysłał przemówienie Hitlera w Berlinie, ale bez daty publikacji, to byś pisał, że niemcy są
@Shatter:

Nie, nie było adekwatne, bo nie sposób odróżnić nagrania z 21 sierpnia do nagrania z 3 września, w przeciwieństwie do nagrania z 1937 względem nagrania z 2021.

Jak sobie chcesz, w każdym razie mi weryfikacja z kiedy pochodzi ten materiał zajęła jakieś 5 min. Podczas gdy ty gadałeś o domysłach, że nie wiesz z kiedy to od 10h. Tak, że umiejętność weryfikacji/szukania info oceniam na 1/10.