Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow v6
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio

Greensy +59
Rozwiązanie na problemy tego świata
źródło: 1000069482
Pobierz

Mialem gastroskopie nic nie wykazala. Mialem badania krwi, wszystko ok, badanie usg maly kamien w woreczku zolciowym ale to jest 5mm, wg lekarza nie powinno powodowac zadnych dolegliwosci, usuwac tez nie warto jesli sie nie zwiekszy.
u gastrologa tez bylem ale akurat jak mi juz przeszlo w styczniu, gastrolog spojrzal na wyniki gastroskopii nie bylo helicobacter pylori to zapisal tylko ze mam zrobic usg za rok, no i ostatecznie zazyc emanere jesli bedzie nawrot
Mam odczucie wzdecia, zgagi, troche taki ucisk czy dyskomfort w okolicach watroby.
2 razy mi przeszlo samo tak ok. stycznia, zupelnie nie wiem dlaczego
raz dostalem polprazol od jednego lekarza, i nie za bardzo pomagal,
w kolejnym roku u innego lekarza cholestil i emanera ale tez kolo stycznia minelo wiec nie wiem czy to tak naprawde leki pomogly.
teraz kolejny listopad i znowu od tygodnia to mam. moge pojsc do lekarza po recepte na te leki z zeszlego roku ale nie wiem czy jest sens?
zaczynam sie zastanawiac czy to nie ma jednak zwiazku z cyklem rocznym, nie wiem -> jest pazdziernik, zimniej to wiecej herbaty pije (duzo pije), albo moze stres z nowym rokiem akademickim?
#gotujzwykopem #zdrowie #zdroweodzywianie #gotowanie #medycyna
1. Nosisz pasek który Ci się wbija w brzuch
2. Mniej się ruszasz
3. Pijesz zbyt gorącą herbatę i podrażniasz żołądek
To takie moje domysły tylko, nie mam pojęcia miras ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@dens-acerbis: kurcze duzo roboty ale moze czas to zrobic
@Ifrit: tak w poprzednim roku, nic nie wyszlo
@Krzysu: 1. chyba standardowy pasek, 2. to rzeczywiscie w wakacje duzo sportu od wrzesnia praktycznie siedzacy tryb zycia - to ma wplyw na takie dolegliwosci? 3. to na 100% mam z tym problem od kilku lat i sie
@Ifrit: dzieki rozejrze sie za tym