@10129: Nie wiem, podejrzewam, ze nikt nie wie. Rozbito rodziny wielopokoleniowe, rozbito wspólnoty religijne, zlikwidowano męskie mity, odrzucono podział ról, samorealizacja jest obowiązującym paradygmatem, a stawanie się coraz lepszą wersją siebie prawie, że wymogiem.
Tylko inteligentne jednostki będą się w tym odnajdywać, a i to nie wszystkie poziom jednostek zagubionych wzrasta lawinowo. To nie jest problem takich, a nie innych praw, ale problem całej naszej cywilizacji, zwyczajów.
@10129: Niech głodni zjedzą samotnych :) Rozwiąże to problem głodu, samotności i kryzys klimatyczny bo ludzkość będzie mniej wytwarzała CO2 kurcze, powinni mnie zrobić jakimś prezydentem ONZ czy coś, nadawałbym się XDDD
@Nostrian: szanse na to że ktoś da mężczyznom nowy cel w życiu tak poprostu są małe, a raczej małe na to że to będzie dobre zarówno dla mezczyzn jak i innych. To powinno być przez ich samych znalezione, niestety najczęściej to sprowadza się do spirali skrajności w 1 albo 2 strone.
ale to chyba dobrze? bo mity jak nazwa wskazuje są fałszywe więc albo nie rozumiem albo chodzi Ci o coś innego.
Są w dużej mierze fałszywe, ale... na nich opiera się w dużej mierze społeczeństwo. Szczęśliwy związek na całe życie, radość z posiadania dziecka, dorobienie się ciężką pracą dużych pieniędzy i tak dalej - to są rzeczy, które motywują ludzi do działania, do życia, chociaż są w dużej mierze
@EastWestEast: Ta grafika ma naprawdę cenne informacje ale przegrywy mają to gdzieś to wszystko wina przecież matriarchatu, rodziców, społeczeństwa, tinderów, chadów, oskarków ale napewno nie ich ( ͡°͜ʖ͡°)
Leciało w dół jak głupie, w pierwsze dni listopada. Kupiłem, i jestem 10% na minusie :p Dziś, i wczoraj, sytuacja się lekko ustabilizowała, cena krąży wokół 6,60€. Za 7 dni ogłaszają wyniki finansowe. #ubisoft #gielda
Komentarz usunięty przez autora
Tylko inteligentne jednostki będą się w tym odnajdywać, a i to nie wszystkie poziom jednostek zagubionych wzrasta lawinowo. To nie jest problem takich, a nie innych praw, ale problem całej naszej cywilizacji, zwyczajów.
Jak to naprawić?
Rozwiąże to problem głodu, samotności i kryzys klimatyczny bo ludzkość będzie mniej wytwarzała CO2
kurcze, powinni mnie zrobić jakimś prezydentem ONZ czy coś, nadawałbym się XDDD
@10129: Dzięki. W końcu ktoś zadał to pytanie i mogę użyć grafiki, którą zrobiłem. Nie jeden, nie dwa, a aż 24 sposoby na wyjście z samotności.
źródło: comment_16360509865OpbovWG75Xz9lxhpqjDtU.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Są w dużej mierze fałszywe, ale... na nich opiera się w dużej mierze społeczeństwo. Szczęśliwy związek na całe życie, radość z posiadania dziecka, dorobienie się ciężką pracą dużych pieniędzy i tak dalej - to są rzeczy, które motywują ludzi do działania, do życia, chociaż są w dużej mierze