Aktywne Wpisy

M83_ +17
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +78
źródło: 1000000093
Pobierz

@Fennrir: Jezu, jak można być takim kretynem, żeby Powstaniu Warszawskiemu przypisywać walke z nacjonalizmem? Może ty przeciwko temu walczyłaś babo, ale powstańców łączyła jedynie walka z okupantem. W końcu ciężko, żeby jawni nacjonaliści z NSZ walczyli z nacjonalizmem... Jeszcze to przypisywanie sobie wyższości moralnej na podstawie bycia powstańcem, i używanie określeń typu "my powstańcy"... Równie dobrze mógłbym używać zwrotu "my Polacy". Paskudne
Wiecej ksiazek, mniej propagandy.
@Fennrir: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Fennrir: Ale odpowiada ci jak PiS wypowiada się w imieniu wszystkich Polaków i jak nie wspierasz PiS to nie jesteś Polakiem?
Komentarz usunięty przez moderatora
Normalność to dla ciebie skrajnie lewicowe poglądy xD? Widzę, że powoli zmierzamy w narrację w stylu III Rzeszy, gdzie każdy kto nie jest narodowcem jest komunistą xD
Patrz dzisiaj - jakie poparcie ma Lewica ogólnie, a jakie wśród młodych? Poglądy tamtych młodych, warszawskich, wykształconych ludzi - a tacy głównie uczestniczyli w Powstaniu - odbiegały mocno od poglądów ogółu społeczeństwa, ale nawet ta większość społeczeństwa, pod wieloma względami wcale nie była taka prawicowa. W końcu rządził
Lewactwo jest ochydne i bezwzględne wykorzystując tę kobietę do wojenki plemiennej w p0lsce.
Na 100%
Nie pomyliłem się, celowo napisałem o Armii Ludowej, a nie Krajowej. Prawda jest taka że jak pokazały późniejsze lata PRLu wśród polskich komunistów odchylenia prawicowo-nacjonalistyczne były dosyć spore. I to nie przez jakiś oportunistów którzy wstąpili do partii po 1945 żeby zrobić karierę tylko przez ludzi którzy już przed wojną działali w partii komunistycznej typu Gomułka czy Moczar (który był nawet szefem lubelskiego okręgu AL). A