Aktywne Wpisy

Polska5Ever +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ArchetypT +13
źródło: obraz_2025-10-09_113026480
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: obraz_2025-10-09_113026480
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@Mortadela_777: Literalnie jedyny powód dla którego ta pani jest ciągana na wiece peło i do gadzinówek typu Newsweek.
@Mortadela_777: nie żebym bronił tych debili od marszu, ale używanie sformułowania "my powstańcy" jest z definicji złe. Bo nie obejmuje wszystkich powstańców. Może byc to jakaś grupa powstańców pod czymś podpisana / zebrana itd.,
Nie powstańcy tylko powstaniec w liczbie jeden. Jesteś dowodem na to że ten cherry picking działa, bo twierdzisz że poglądy Traczyk-Stawskiej odzwierciedlają to o co walczyli powstańcy jako ogół xD
@Flypho: @MichalLachim:
Absolutnie nie popieram Bąkiewicza, bo nie dość że fanatyczny katol to jeszcze się teraz sprzedał PiSowi tak jak wcześniej Andruszkiewicz. Ale wziąwszy pod uwagę wypowiedzi o przyjmowaniu imigrantów, etc. to najwyraźniej jej przeszkadzają
@Fennrir:
Jeszcze taka poprawka, miało być "niekoniecznie poparliby", zeżarło mi ten fragment
@Fennrir: Chyba jesteś na lekach, bo twój pierwszy wpis dotyczył delegalizacji marszu faszystów, a nie sytuacji na granicy.
źródło: comment_1635169148Tmpz0XyWbJEjQnnXifB48P.jpg
PobierzOdnoszę się do ogółu jej wypowiedzi jakie padły przez ostatni miesiąc, a też było o przyjmowaniu imigrantów i aluzje że to prawie tak samo jak Niemcy podczas II WŚ
@wcfilmowe:
Typie, nigdzie nie pisałem że zmanipulowana, może i ma takie poglądy. Powstanie warszawskie uważam za niepotrzebny zryw, a odzież patriotyczną za estetyczną tandetę. Ale śmieszy mnie robienie z jednej osoby rzecznika ogółu powstańców. Jakby jakiś weteran NSZ z
@Fennrir: ty chłopie nawet nie wiesz o czym piszesz, a p--------z kocopoły o kombatantach xD