Wpis z mikrobloga

Pytanie do tych wszystkich tutaj od teorii spiskowych WK jak to Owca oszukiwał wariograf gwoździami w butach, to nie był jego mocz, to nie możliwe żeby on miał aż tak dużo lepszą genetykę ode mnie... etc.

Jak chyba wszyscy się zgodzimy kształt brzuśców mięśniowych jest zaprogramowany genetycznie, więc nie pytam o to jaką iluzję kogoś sylwetka tworzy na zdjęciu.

Ale jaki w takim razie Fat Free Mass Index waszym zdaniem jest możliwy naturalnie dla kogoś z dobrą genetyką przy tym 6% bf docięciu? Bo tak wnioskując po dociętych sylwetkach jakie już tu są uważane za nie naturalne to przekroczenie jakiś 21.8 FFMI jest nie możliwe.

Naprawdę sądzicie że ktoś z dobrą genetyką nie da rady mieć ~25 FFMI naturalnie?
#mikrokoksy #silownia #mirkokoksy
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@well_being:

W dyskusjach, ze zawsze osoby nie używające dopingu są największymi specjalistami w ocenie naturalności. Większość osób, która miała styczność ze środkami zarówno na sobie i klientach ma jednak lepszy pogląd jakie z nich i w jakich ilościach one dają lub zmieniają wygląd człowieka/mięśnia

@urak666: ja nawet nie pamiętam kiedy miałem ślub. A marketingowo taka akcja by się sprzedała znakomicie; tak samo jak u Pana Kota to się
  • Odpowiedz
Szkoda, ze u nas nikt nie decyduje się na takie akcje, sława niewyobrażalna by była. Z jakiegoś powodu tak się nie dzieje. A jakiego - nie wiem, choć się domyślam.

@Kasahara: myślę, że gdyby ktoś faktycznie miał dobra genetykę i osiągnął to co osiągnął na czysto to po co miałby zażywać jakieś środki tylko po to żeby coś komuś udowodnić? Ktoś może być przeciwnikiem wspomagaczy. Ja osobiście gdybym trenował to
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: na zachodnim podworku, internetowa edukacja zaszla na tyle do przodu, ze dzieki temu, coraz mniej mlodych nacina sie na fake natties i ich p---------e.
  • Odpowiedz
widziałem kiedyś zdjęcie które wrzuciłeś i twoja estymacja bf wydawała się zaniżona, nie pamiętam ile % tam było ale sporo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@well_being: Ale wiesz że wpisałem w kalkulator 30% i dało mi ~35FFMI :) Ale, dawaj wpiszę 40% BF-a... Daje to dalej ~30 FFMI :)

A co do zdjęć :) Im więcecj masy, większy osobnik tym trudniej oszacować prawdziwy BF... Który jest dużo
IntruderXXL - > widziałem kiedyś zdjęcie które wrzuciłeś i twoja estymacja bf wydawał...

źródło: comment_1633697428yHvyNX6X8XzLiKoQn3wSP5.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz