Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +325
#turboobrazki #portugalia #madera Fanal, położony na północno-zachodnim krańcu maderskiego płaskowyżu Paul da Serra, to jedno z najbardziej niezwykłych miejsc Atlantyku.
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
źródło: madera (4)
Pobierz
Hatsuban +251
Czy można już zdelegalizować @NewsweekPolska ? #logikarozowychpaskow
źródło: 575504387_1590824168991269_8086323735960096552_n
Pobierz

Jak chyba wszyscy się zgodzimy kształt brzuśców mięśniowych jest zaprogramowany genetycznie, więc nie pytam o to jaką iluzję kogoś sylwetka tworzy na zdjęciu.
Ale jaki w takim razie Fat Free Mass Index waszym zdaniem jest możliwy naturalnie dla kogoś z dobrą genetyką przy tym 6% bf docięciu? Bo tak wnioskując po dociętych sylwetkach jakie już tu są uważane za nie naturalne to przekroczenie jakiś 21.8 FFMI jest nie możliwe.
Naprawdę sądzicie że ktoś z dobrą genetyką nie da rady mieć ~25 FFMI naturalnie?
#mikrokoksy #silownia #mirkokoksy
@chuckmls: Widzisz, właśnie nie nie macie tego w dupie bo jeżelibyście mieli to nie byłoby tu tej całej dyskusji na ten temat
@Kasahara: nie wiem skąd wziąłeś te dane ale Chris ma aktualnie ~29.7 FFMI a rok temu nadal miał więcej niż podałeś
https://youtu.be/e4a7Py0Nrz0?t=89
Doping jednemu doda 2.5 a innemu 3.5 a jeszcze innemu 6 do maksymalnego FFMI, zależy od człowieka
taka niewyobrażalna sława, że nawet nie pamiętasz imienia tego gościa, który tak zrobił xD
W dyskusjach, ze zawsze osoby nie używające dopingu są największymi specjalistami w ocenie naturalności. Większość osób, która miała styczność ze środkami zarówno na sobie i klientach ma jednak lepszy pogląd jakie z nich i w jakich ilościach one dają lub zmieniają wygląd człowieka/mięśnia
@urak666: ja nawet nie pamiętam kiedy miałem ślub. A marketingowo taka akcja by się sprzedała znakomicie; tak samo jak u Pana Kota to się
@Kasahara: myślę, że gdyby ktoś faktycznie miał dobra genetykę i osiągnął to co osiągnął na czysto to po co miałby zażywać jakieś środki tylko po to żeby coś komuś udowodnić? Ktoś może być przeciwnikiem wspomagaczy. Ja osobiście gdybym trenował to
@Kasahara: Możesz podać źródło? Gdzie nie patrzę to ważył więcej
@well_being: Tak ok? Ile %?
@well_being: Ale wiesz że wpisałem w kalkulator 30% i dało mi ~35FFMI :) Ale, dawaj wpiszę 40% BF-a... Daje to dalej ~30 FFMI :)
A co do zdjęć :) Im więcecj masy, większy osobnik tym trudniej oszacować prawdziwy BF... Który jest dużo
źródło: comment_1633697428yHvyNX6X8XzLiKoQn3wSP5.jpg
Pobierz