Wpis z mikrobloga

Kontynuacja tego wpisu: https://www.wykop.pl/wpis/60110047/oddawal-ktos-z-was-ps5-na-gwarancje-z-powodu-piszc/. Piszę nowy, żeby dotarło do większej liczby osób.
W skrócie: w ps5 piszczały cewki, wysłałem na gwarancję, Sony odesłało nową konsolę.
Właśnie ją odebrałem i muszę stwierdzić, że różnica w kulturze pracy jest ogromna. Jedyny dźwięk jaki wydostaje się z konsoli to beepnięcie przy uruchamianiu. Nic więcej, żadnego innego dźwięku z konsoli nie usłyszałem, obrazu też nie zobaczyłem. Wyłącza się od razu po uruchomieniu. Wysłałem im działającą, trochę głośną konsolę, w zamian dostałem dużą cegłę. Sony super firma, polecam.
Wołam ludzi z poprzedniego wpisu @bomba4: @Medonix: @M4A1Q123: @mprzemo:
#ps5 #gorzkiezale #sony
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Piootreks: Szczerze ja po czasie do tego bzyczenia przywykłem i już mi to nie przeszkadza a bałem się wlasnie dostać gorszy egzemplarz ( ͡° ʖ̯ ͡°) O ile tego nie słuchać na cały pokój to da się przywyczaić, a za jakiś czas kupi się pro a ta pójdzie na sprzedaż ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@M4A1Q123 Wysyłałem już jakiś czas temu i odesłali konsolę, nic z nią nie robiąc. W końcu sam sobie poradziłem z tym terkoczącym wiatrakiem.
  • Odpowiedz
@M4A1Q123: @Piootreks: Wiem, że piękny odkop ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale jak się skończyła wasza przygoda? Z moim ps5 jest dokładnie to samo, w grach przeznaczonych na ps5 piszczące cewki słychać chyba u sąsiada. Nawet już przeklikałem ten ich formularza i mam spakowaną konsolę, ale tak czytam i nie wiem czy dobrze robią wysyłając ją do sony xD Tylko w moim przypadku chodzi o
  • Odpowiedz