Aktywne Wpisy

Vanche +353
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
StalkomirNowak +1366
Na Wykopie same pesymistyczne treści, więc chciałem się pochwalić moim osiągnięciem.
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw

Żeby nie było ja też chodziłem na zwolnienie ale u mnie (prywaciarz) jakoś mogą to zrozumieć i nikt nie robi żadnych problemów. Natomiast dyrektorką żony jest jakaś bezdzietna baba karierowiczka.
A potem ludzie się będą dziwić czemu u nas taka demografia, a nie inna. Niech ten kraj zdycha jak karze kobiety za macierzyństwo.
#demografia #dzieci #zalesie
W kwestii dzietności fundamentalny problem to praca kobiet poza domem na etacie 8h (w praktyce 10h), a nie brak kolejnych zwolnień, przywilejów, za które finalnie i tak zapłacą ich mężowie.
@piotr7557: zgodnie z prawem przysługuje nam 60 dni opieki na dzieckiem.
@Everec: w jaki sposób? Zgodnie z prawem przysługuje nam 60 dni opieki na dzieckiem.
@Klimbert: tłumaczysz coś komuś kto pisze o robieniu sobie dzieci "jak zwierzęta", tak tylko mówię.
@Klimbert: najwredniejsze są baby kierowniczki. Ciężko się oprzeć wrażeniu, że babki najłatwiej awansują, jak są wrednymi sukami dla ludzi. To nie tylko moja obserwacja. Najciekawiej jak na górze są same babki często jest tak np. w szpitalach. Obserwacja takiego wilczego stada to surrealistyczne wrażenie. Ta na dole wie, że może zostać w każdej chwili rozszarpana więc się podlizuje i jest wredna dla swoich ludzi (w wolnych chwilach
@Klimbert: To źle czy jak?
@Klimbert: Co w tym złego, że odpada pracownik, który bierze dużo zwolnień? Dla firmy liczy się solidny pracownik, a nie ktoś kto łazi na zwolnienia - życie prywatne nikogo nie obchodzi.
@Klimbert: tak, prawda, ale nie przysługuje z tego powodu awans, nikt Was nie dyskryminuje