Aktywne Wpisy

MePix +55
Bakardi +3
Pytanie do kogoś kto ogarnia elektrykę, posiadam na klatce schodowej takie lampki mam założony włącznik schodowy na dole włączam światło u góry mogę wyłączyć i na odwrót. Sprawa wygląda tak że muszę podłączyć na tej klatce wzmacniacz sygnału wifi lecz nie posiadam tam gniazdka elektrycznego, czy dałoby radę jakoś przerobić jedna tą lampkę i podłączyć zamiast niej gniazdko elektryczne tak żeby cały czas tam był prąd pomimo wyłączonych/włączonych lampek na schodach? Proszę
źródło: 1000011876
Pobierz

Teraz będę musiała pilnować torebki. Myślałam, ze współpracownikom można ufać :/ #zalesie #niedziendobry
Komentarz usunięty przez autora
Posyp proszkiem takim co świeci w UV, i może to jest jakaś metoda.Zrob zdjęcia numerów seryjnych przed włożeniem do portfela.
Wiem ,wiem naogladalem się CSI,ale nienawidzę takich ludzi.Mnie też to kiedyś spotkało.
Komentarz usunięty przez autora
@nicnieslyszalam Kupujesz jakąś tania kamerkę z allegro ukryta w przedmiocie. Zostawiasz torebkę w biurze i czekasz aż coś się nagra.
Inna sprawa, że nie
A ja się dziwię jak Grażyny wierzą, że jak na Fejsie ktoś
napisze, że tylko 1% Polaków zna rozwiązanie równania 2+2(4-2), to one wierzą że są jakieś turbo inteligentne xd
Kamery to najlepsze wyjście, ale musi być informacja. Żeby Cię okraść ktoś musi wchodzić do Twojego biura pod Twoją nieobecność? Czy są osoby które tam wchodzą często służbowo?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu