Wpis z mikrobloga

@MePix: ta baba to ma chociaż doświadczenie w służbach mundurowych czy to zwykły urzędnik który chce sobie zrobić ładne zdjęcia przy sigmach w mundurach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
a w zamian sprowadzą hindusów do zastąpienia białasów, teatr dla gojów i tanie amerykańskie showmanstwo

@morgiel: Wyrzucają przestępców, sprowadzają pracowników - co w tym złego? W Europie natomiast robią odwrotnie.
  • Odpowiedz
Wyrzucają przestępców, sprowadzają pracowników - co w tym złego? W Europie natomiast robią odwrotnie.

@mariecziek: to że obiecali nie przyjmować nikogo ale okazało się że hindusi są tańsi niż Amerykanie więc zmienili zdanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mariecziek: co złego w sprowadzaniu siły roboczej która będzie robić za półdarmo i która będzie wypychać lokalsów i odbierać im prawa do godnego życia? XD ok lib*k
  • Odpowiedz
ok lib*k

@morgiel: Fajnie, wszyscy mnie prawakiem nazywają, a wreszcie doczekałem się bycia nazwanym libkiem xD

co złego w sprowadzaniu siły roboczej która będzie robić za półdarmo i która będzie wypychać lokalsów i odbierać im prawa do godnego życia

Nic dobrego, ale chyba lepiej potulny migrant z Indii niż uzbrojony przestępca z kartelu narkotykowego - co nie?
  • Odpowiedz
@mariecziek: lepiej nikt tylko godne płace i życie dla lokalsów, dość już pozwalania na wszystko oligarchom i lobbystom zarówno w Europie jak i w Stanach, już pominę fakt który napisał kolega wyżej że jakoś podczas kampanii wyborczej niezbyt się chwalili swoimi proemigracyjnymi pomysłami więc to można podpiąć pod zwyczajne kłamstwo(nie żeby konkurencja w postaci partii demokratów była jakoś lepsza)
  • Odpowiedz
a w zamian sprowadzą hindusów

@morgiel: no cóż, jeśli hindus będzie pracował i płacił podatki a nie działał w gangu i włamywał się do mieszkań z bronią to dla mnie to jednak fair deal.
  • Odpowiedz
@MePix to jest ciekawe, ze oni wiedza gdzie ci wszyscy ludzie sa od lat, tylko mieli rozkaz by ich jie tykac, cyrk. U nas to samo z uciekinierami z bialorusi czy innymi aferami gruzinow czy innymi podkarpackimi, cyrk
  • Odpowiedz